Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Servies voor een stijlvolle woning

Een stijlvol en elegant servies

Mensen die van stijl houden en een mooi, compleet interieur willen hebben waarmee zij hun gasten kunnen laten zien dat ze van elegantie en subtiliteit houden, kunnen niet zonder een stijlvol servies! Natuurlijk het liefst een servies dat niet alleen een mooie uitstraling heeft en functioneel is, maar dat ook goed betaalbaar is.

Broste servies: natuurlijk en modern

Zo is er het Broste servies;- servies van een Deens topmerk dat zich onderscheidt door natuurlijke uitstraling van de kopjes, glazen en borden. ‘Broste Copenhagen’ – zoals het serviesmerk ook wel genoemd wordt – combineert op een subtiele manier de Deense schoonheid van de natuur met historisch-moderne ontwerpen. De stijl van Broste doet een beetje denken aan een modern soort Vikingstijl. Klassiek, maar tegelijk robuust, natuurlijk en modern. Broste servies vormt dan ook een perfecte balans tussen traditioneel en modern ontwerp en biedt daarmee tijdloos serviesgoed. Kies uit het ruime aanbod van IPPYS Woondeco en bestel uw woonaccessoires online.

Naast complete sets kopjes, schotels, mokken, eierdoppen, diverse soorten borden, glazen, kannen en ander serviesgoed, kan je bij Broste Copenhagen ook terecht voor andere keuken- en kookaccessoires. Zoals fraaie besteksets die je nergens anders vindt, maar ook theeservies, peper- en zoutmolens, opbergboxen en diverse andere producten uit de categorie woonaccessoires.

Meer informatie?

Wil ook jij je interieur opfleuren en laten zien dat je oog hebt voor stijlvolle accessoire en Scandinavische details? Bezoek de website van IPPYS woondeco en bekijk het assortiment.