Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Gele tanden weer wit maken

De kleur wit staat voor schoonheid en gezondheid, in ieder geval als het gaat om je tanden. En wie wil dat nu niet, schoonheid en gezondheid uitstralen? In onze huidige maatschappij is het voor veel mensen hun doel, ze verzorgen hun tanden goed omdat ze willen dat ze mooi wit zijn. Naast dat het sociaal geaccepteerd is om witte tanden te hebben, gaan ook veel mensen naar de orthodontist om zo rechte tanden te krijgen. Want dat straalt ook gezondheid en schoonheid uit. Bovendien zijn rechte tanden ook veel beter te onderhouden dan tanden die een beetje scheef staan. Maar goed, als je budget niet zo groot is en je ook niet heel veel tijd er in wil steken, is het het slimste om eerst te focussen op de kleur van je tanden. Zijn ze geel? In dit artikel vertel ik je hoe je ze weer wit kan maken!

 

Allereerst kan je je tanden witter maken door goed te poetsen. Dit is wel echt de allerbelangrijkste tip om je tandglazuur dik en gezond te houden. Poets bij voorkeur met een elektrische tandenborstel, dat is het meest efficiënt. Met een elektrische tandenborstel kan je namelijk overal goed bij en zo houd je je gebit gezond. Poets een uur na de maaltijd en twee à drie keer per dag.

 

Naast jouw poetsgewoontes te verbeteren, kunnen ook je eet- en drink gewoontes je tandglazuur beïnvloeden. De stof tannine tast je tandglazuur aan, waardoor je dus die gele tanden krijgt. Tannine zit in thee, rode wijn, koffie en sigaretten. Ook suiker verkleurt je gebit, dan moet je denken aan toegevoegde suikers die bijvoorbeeld in snoep zitten. Vermijd deze producten dus!

 

Tot slot kan je altijd nog je tanden laten bleken, zelf thuis of bij de tandarts. De tandarts heeft professionele apparatuur waarmee je tanden bleken Amsterdam. Bij de tandarts wordt het tandbeen gebleekt, waardoor je tanden langer wit blijven. Dit is natuurlijk wel de duurste optie.

https://witgebitnederland.nl/