Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Hout verven in de zon

Nu de zon weer volop aan het schijnen is, pakken velen de kans om een aantal verfklussen onder handen te nemen. Zo mag de schutting wel weer eens geverfd worden en zijn ook de tuinmeubels toe aan een likje verf. Hoewel dit eenvoudige projecten lijken te zijn, is het verven van houten oppervlakten een secuur werkje, waar echt de tijd genomen voor moet worden om een mooi eindresultaat te kunnen realiseren. Echter, hoe gaat het verven in dat geval eigenlijk in zijn werk en welke verf is aan te raden om hiervoor te gebruiken? In dit artikel lees je meer over tips bij het verven van schuttingen, tuinhuisjes en -meubels en manieren om Moose Färg te gebruiken.

Over Moose Färg

De vochtregulerende verf van Moose Färg is ideaal voor iedere buitenverfklus, die jij onder handen wil nemen. Niet alleen is de verf van hoge kwaliteit, maar het voorkomt ook dat de verf na korte tijd weer afbladdert. Dit heeft ermee te maken dat de verf vochtregulerend is, waardoor de verf als het ware meebeweegt met de temperatuurwisselingen. Zet het hout uit als gevolg van de warmte of krimpt het juist door de lage temperaturen? Dan zorgt de verf dat deze aan het oppervlak gehecht blijft en daardoor niet zomaar afbladdert, mits het op de juiste manier is toegepast.

Tips voor het toepassen van houtverf

Na het verf bestellen op de website van Moose Färg is het tijd om de verf aan te brengen op het oppervlak. Hierbij is het echter van belang dat er aandacht besteed wordt aan het toepassen van de verf in meerdere lagen om strepen te voorkomen. Ook zal de verf sneller drogen, wanneer het in meerdere lagen is aangebracht. Wees je hier dus bewust van bij het hout verven met de hoogwaardige verf van Moose Färg.

https://www.moosefarg.nl/