Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Het beste bouwbedrijf uit Apeldoorn inschakelen

Ik had het beste bouwbedrijf uit de omgeving van Apeldoorn nodig om deze klus te klaren. Ik had namelijk eerst een ander bedrijf ingeschakeld die mij kon helpen met het aanbouwen van een stuk veranda in de tuin. Alleen tijdens het klussen hebben ze een grote fout gemaakt waardoor mijn hele veranda kapot is gegaan. Ik kreeg netjes mijn geld terug, maar was echt niet blij. Daarom wilde ik nu een bouwbedrijf vinden die wel mijn veranda kan bouwen zonder dat deze instort.

Een bouwbedrijf uit Apeldoorn met verstand van bouwen

na een tijdje zoeken naar het beste bouwbedrijf van heel Apeldoorn kwam ik bij Van Appeldoorn Bouw tegen. Daar hadden ze verstand van zaken en kregen ze goede reviews van hun klanten. Daarom besloot ik contact met hen op te nemen om het project te bespreken. Dit wilden ze graag voor mij doen en begonnen meteen met het concept uitwerken. Na ongeveer een paar dagen hadden ze mij het concept en het plan opgestuurd en ik ben hiermee akkoord gegaan. het zag er goed uit en dit was al beter gepland dan wat het andere bedrijf had. Daarna was het een kwestie van contact opnemen met het bedrijf om een datum te prikken. 

Het eindresultaat

Ze waren erg flexibel met de datums en daarom konden we binnen twee dagen de veranda maken. Dit leek mij ideaal, omdat het daarna slechter weer zou worden en nu was het nog een beetje te doen. Op de dagen dat Van Appeldoorn Bouw bij mij in de tuin werkte, had ik meteen door dat ze wisten waar ze het over hadden. ze waren erg nauwkeurig bezig en binnen no-time was mijn stevige veranda af. Ze hadden nog een paar keer keken of de constructie goed in elkaar zat en dat was het geval. Ik had geen beter bedrijf dan Van Appeldoorn Bouw kunnen kiezen.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van van Appeldoorn Bouw? Bekijk dan eens de website via www.vanappeldoornbouw.nl voor meer informatie over hun diensten en wat zij al eerder hebben gemaakt in hun portfolio.