Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Waarom een gebouw verduurzamen goed is

Of het nu gaat om je huis, je werkplek of een gebouw in het algemeen, verduurzaming brengt veel voordelen met zich mee voor zowel de eigenaar van het gebouw als het gebouw zelf. Deze verduurzaming kan worden gedaan door een combinatie van een MJOP en verduurzamingsmaatregelen. Deze combinatie levert een duurzaam meerjarenonderhoudsplan op, ook wel beter bekent als DMJOP.

Imago verbetering

Dit is zeker goed wanneer het om een bedrijfspand of publiek gebouw gaat, want verduurzaming zorgt voor een beter imago. Je laat zien dat je meewerkt en denkt aan het milieu en je gebouw hierop aanpast. Dit kan er zelfs tot leiden dat je een gunfactor krijgt bij mensen, waardoor ze sneller bij jou hun aankoop zullen doen.

Verlenging van de levensduur

Niet alleen een imago verbetering, maar ook een verbetering van de levensduur. Het gebouw gaat door de verduurzaming langer mee wat niet alleen voordelig is voor jou, maar ook voor de potentiele koper wanneer je je huis of pand weer wilt verkopen.

Waarde verbetering

Dit is niet alleen als pandbeheerder, of pandverhuurder interessant maar ook voor je koophuis, bedrijfspand of algemeen gebouw is verduurzaming goed. Je gebouw of huis wordt namelijk meer waard door de verduurzaming en dit zorgt ervoor dat je het weer voor meer kan verkopen. Niet alleen kan je het voor meer verkopen, het wordt ook van hogere waarde voor jezelf. Door meer comfort of juist door het feit dat je goed bezig bent voor het milieu.

 

Lage energie- en onderhoudskosten

Door de verduurzaming krijg jij minder energie- en onderhoudskosten. Ondanks dat de verduurzaming dus wel geld kost, haal je dit er op de lange termijn gewoon uit. Je gaat namelijk een stuk minder geld kwijt zijn aan je energie en naarmate de tijd vordert zal je hier alleen maar meer profijt (lees minder kosten) van hebben.

https://laan35.nl/