Pakhuis Roosendaal
Image default
Bedrijven

Duo rolgordijnen van Ilumio

Renovaties en verbeteringen van woningen zijn tijdrovend en kostbaar. Maar wat als we je vertelden dat we de perfecte oplossing hadden om je huis snel op te fleuren? Rolgordijnen zijn een gemakkelijke en betaalbare manier om uw ruimte te moderniseren. Probeer je te beslissen welke jaloezieën je in je huis wilt installeren? Lees dan verder om meer te weten te komen over de belangrijkste voordelen van het installeren van rolgordijnen.

 

Waarom niet gewoon gordijnen gebruiken?

Een van de redenen is dat gordijnen simpelweg niet passen bij de esthetiek van de kamer. Als je de verkeerde gordijnstijl selecteert, kan je kamer er ouderwets uitzien. Dit geldt vooral als de kamer klein is. Gordijnen zijn er erg goed in om een kamer kleiner te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Het grotere, omvangrijkere ontwerp of de gordijnen kunnen ervoor zorgen dat ze een kamer overnemen en deze opslokken.

Duo rolgordijnen daarentegen zijn extreem ruimtebesparend. Ze kunnen goed worden opgemeten en gemonteerd. Dit betekent dat ze geen onnodige ruimte innemen. Ze passen ook gemakkelijk in een kleine ruimte.

 

Ook een uitstekende keuze voor grote ruimtes

Zelfs in een grotere kamer kiezen mensen voor rolgordijnen, omdat ze de kamer minder omsloten laten voelen. Ze zijn strak en kunnen volledig worden geopend om zoveel frisse lucht en licht binnen te laten als gewenst.

Rolgordijnen zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Ze kunnen gemakkelijk worden gemotoriseerd, wat vooral belangrijk is voor hoge ramen en voor gebruikers met beperkte mobiliteit. Ouderen of mensen met een handicap kunnen daardoor ook probleemloos gemotoriseerde rolgordijnen gebruiken.

Ben je op zoek naar duo rolgordijnen? Bij ilumio raamdecoratie ben je aan het juiste adres!