Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

De voordelen van een opblaasbaar bubbelbad

De voordelen van een opblaasbaar bubbelbad

 

Als je al een tijdje twijfelt over een jacuzzi in de tuin, kan ik je misschien wel helpen. Ik ga wat redenen geven waarom je juist wel een jacuzzi zou moeten nemen. Als je geen echte jacuzzi wil omdat het te duur is of je heb geen tijd of kennis om deze helemaal te installeren is er namelijk nog zoiets als de opblaasbare jacuzzi.

Een opblaasbare jacuzzi heeft een aantal voordelen. Je hoeft het bijvoorbeeld niet het hele jaar door te laten staan. Je kan de opblaasbare jacuzzi op ieder moment afbreken en opbergen in de schuur of op zolder in de bergruimte. De opblaasbare bubbelbaden zijn er ook nog eens in twee verschillende vormen. Het ligt er net aan met hoeveel mensen je ben en hoeveel ruimte je tot je beschikking heb. Je heb de ronde versie waar ongeveer vier mensen in passen en je heb de achthoekige versie waar ongeveer zes mensen inpassen. Alle jacuzzi’s worden maximaal 40 graden, dus je kan ook niet per ongeluk een veel te hoge tempratuur instellen.

Nu is er een merk opblaasbare jacuzzi’s die ik zeker zou aanraden. Dan gaat het om de Intex Pure Spa. Dit bedrijf wil namelijk niet alleen kwaliteit, maar ook een zo laag mogelijke prijs. Er zijn drie verschillende soorten opblaasbare bubbelbaden die zij aanbieden. Dan gaat het om de Intex Pure Spa, de Intex Pure Spa Jet en de Intex Pure Spa Deluxe. Alle soorten hebben een door duizende verticale fiber draden ondersteunende rand. Hierdoor zakt de rand niet zo maar door en kan je er zelf op zitten. Het verschil met alle soorten bubbelbaden is dat de Pure Spa 120 sterke massage bubbels heeft, de Pure Spa Jet heeft 4 massage jets en de Pure Spa Deluxe is eigenlijk een combinatie van beide waardoor de hele jacuzzi ervaring nog beter wordt. Twijfel niet langer en koop een opblaasbare jacuzzi intex!

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/