Pakhuis Roosendaal
Image default
Dienstverlening

elektrisch vloerluik

Een elektrisch vloerluik voor in elke luxe woning

Indien u te maken heeft met de wens dat u graag een vloerluik wilt laten plaatsen in de woning of in het bedrijfspand, is vaak de vraag hoe u dit kunt realiseren. Deze vraag is makkelijk te beantwoorden door altijd op zoek te gaan naar een vakkundige monteur die u hierbij kan helpen. 

Het bedrijf Linfi.nl biedt hierin uitstekende mogelijkheden. Vrijwel altijd zijn er elektrische vloerluiken te realiseren. Dit klinkt wellicht moeilijker dan het is. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken, zorgt het bedrijf ervoor dat er een elektrisch vloerluik wordt gerealiseerd dat bijvoorbeeld een afdekking vormt voor naar de kelder of naar een andere verdieping. 

Het luik wordt volledig op maat gemaakt en hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het goed werkt en daarnaast ook goed aansluit bij het interieur.

 

Elektrische vloerluiken laten plaatsen

Door middel van een wandschakelaar is een elektrisch vloerluik te bedienen. Het luik zelf is gemaakt van glas met een omlijsting van roestvrij staal. Daarnaast is er rekening gehouden met de veiligheid. Zo is het glas makkelijk beloopbaar, gaat het luik langzaam open en dicht, en is het zelfs met de hand te bedienen wanneer bijvoorbeeld de stroom uitvalt in het gebouw. 

U hoeft er ook niet bang voor te zijn dat het luik veel herrie maakt wanneer deze wordt geopend of wordt gesloten, aangezien er is gekozen voor een geluidsarme motor. Dit maakt het luik bijvoorbeeld ook ideaal voor op het kantoor waar hard gewerkt wordt. Afhankelijk van de ruimte kan het luik zowel aan de lange kant als de korte kant worden geopend. 

Neem vrijblijvend contact op met Linfi om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw pand.