Pakhuis Roosendaal
Image default
Bedrijven

Je wobblers drukken voor meer promotie

Ga je ook wobblers drukken? Wat leuk dat je ook deel gaat nemen aan het verspreiden van jouw merk door middel van marketing uitingen. Een slimme keuze om met wobblers te gaan werken! Je kunt je eigen wobblers drukken op de website en zo heb je deze snel in huis en kan je er snel mee aan de slag gaan en je merk gaan verspreiden. Hoe tof is dat! Door een eenvoudig stappenplan bestel jij snel je wobblers en ook tegen een zeer scherpe prijs kan jij gebruik maken van de tools om je eigen ontwerp in te dienen waarmee je wil dat je wobblers gedrukt mogen worden. Je eigen huisstijl van het bedrijf moet natuurlijk wel terug komen wanneer je deze wil gaan drukken, dus houdt er rekening mee dat je een goed ontwerp aanleveren dat scherp is en goed leesbaar is. 

Opvallen

Laat de wobblers drukken om je product in een winkel goed tot zijn recht te laten komen en het oog van de klant hierop te laten trekken. Je wil de aandacht van de klant trekken om je merk te branden, dat doe je door middel van deze elementen en het is dan ook heel slim om wobblers te gaan drukken. Je kunt deze bestellen in meerdere vormen, wat het nog leuker maakt om je hiermee te promoten. Je kan gaan voor een vorm van een hart, of gewoon voor een ronde vorm, dit is allemaal helemaal aan jou en hangt ook af van het soort bedrijf dat je hebt. Het moet uiteraard wel passen bij hetgeen dat jij wil uitstralen naar buiten toe. 

Ontwerpen

Je kiest eerst de juiste vorm die je wil gaan gebruiken voordat je de wobblers gaat laten drukken. Daarna kies je de maat die je wilt hebben en als je die niet vindt tussen de mogelijkheden op de website, twijfel dan niet en neem snel contact op zodat er een op maat gemaakte offerte voor jou kan worden samengesteld. Als je de maat hebt gekozen ga je aan de slag met de wobblers drukken.