Pakhuis Roosendaal
Image default
Aanbiedingen

Tuininrichting door Exalto Hoveniers

Veranda laten bouwen in Veenendaal? Exalto Hoveniers in Veenendaal is specialist in het plaatsen van terrasoverkappingen, veranda’s, carports en schuren. Een veranda zorgt voor meer uitstraling in uw tuin. U kunt onder uw veranda het hele jaar zitten en genieten van uw tuin. Een houten veranda en terrasoverkapping zorgt voor meer ruimte en is duurzaam. We gebruiken duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit. Leef meer in de tuin met een op maat gemaakte veranda van Exalto Hoveniers Veenendaal.

Sfeervolle terrasoverkapping 

Interesse in een terrasoverkapping in uw tuin? Kies voor een duurzame, sfeervolle terrasoverkapping van Exalto Hoveniers. Wij plaatsen terrasoverkappingen op maat. We zorgen dat de overkappingen goed aansluiten bij het karakter en vorm van uw huis en tuin. Wij zorgen voor de gehele productie en plaatsing van de terrasoverkapping. Alles is mogelijk voor het creëren van een perfecte terrasoverkapping voor uw huis. door de duurzame materialen is het hout makkelijk te onderhouden zodat u nog jarenlang kan genieten van de terrasoverkapping. 

Carport en schuur

Wilt u meer opslag? Of een plek voor de auto en fietsen? Laat een carport of schuur plaatsen. Dit zorgt voor meer opslagruimte en u kunt makkelijk uw auto en fietsen stallen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor de aanschaf van een carport of schuur die bij uw past. we luisteren naar uw persoonlijke wensen en zorgen voor echt maatwerk. U kunt bij ons terecht voor advies en inspiratie voor het plaatsen van een veranda, carport, schuur of terrasoverkapping. Onze ontwerpers streven naar het mooiste resultaat passend bij uw wensen.

Houten veranda in Veenendaal

Een houten veranda door Exalto Hoveniers in Veenendaal zorgt voor een frisse uitstraling in uw tuin. U kunt ieder seizoen genieten van de natuur. Onze producten zijn van natuurlijke materialen gemaakt, waardoor ze extra lang mooi blijven. U zult er geen omkijken naar hebben. De productie, levering en plaatsing wordt geheel door ons verzorgt. Allerlei diverse combinaties van materialen zijn mogelijk. Hout, metselwerk, staal en meer. Een complete inrichting? We richten uw veranda of tuin interieur graag voor u in. Geniet van een sfeervolle veranda of terrasoverkapping van Exalto. Kijk voor meer informatie op onze website.