Pakhuis Roosendaal
Image default
Woningen

Ons bureau zal u helpen om goedkoop onroerend goed winstgevend te verkopen of te kopen.Ons bureau zal u helpen om goedkoop onroerend goed winstgevend te verkopen of te kopen. We hebben een grote catalogus met aanbiedingen en diensten. Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn de belangrijkste kwaliteiten van een makelaarskantoor dat vastgoeddiensten aanbiedt!
We zullen u helpen de beste optie te vinden: een appartement, een perceel, een huis. Verkoop van onroerend goed, dringende aflossing is de hoofdactiviteit van het bedrijf.
Voor onze klanten bieden wij de volgende diensten aan: – juridisch advies en ondersteuning bij transacties; – expertbeoordelingen van de Russische Federatie; – legalisatie van krakerconstructies, herontwikkeling; – dringende aankoop van appartementen (snelle inschrijving en afwikkeling); – catalogus van objecten met foto’s en prijzen; – uitvoering van voorlopige overeenkomsten (depotovereenkomst); – het accepteren van sollicitaties en het plaatsen van advertenties voor de aankoop, uitwisseling, verkoop; – registratie van erfenis; – staatsregistratie; – notarisering van contracten.
De hoofdrichting van ons bedrijf is de verkoop van huizen. Met een positieve ervaring met investeren in onroerend goed, bieden wij de koper waardige objecten aan. Voor de koper zijn de basisdiensten van ons bureau gratis. We komen onze verplichtingen volledig na. Samenwerking met ons is voordelig!

 

 

 

Huis te koop

https://be.propenda.com/