Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Hoe maak ik schoonmaken leuk?

Waar de een het heerlijk vindt om een middag hun huis schoon te maken, vindt de ander het verschrikkelijk. Het kost alleen maar tijd en is niet leuk om te doen. Gelukkig zijn er genoeg manieren om tijd te besparen tijdens het schoonmaken en om het leuk te maken.

Combineer het met muziek of een serie

Tijdens het luisteren en meezingen van de top 40 of tijdens het kijken van je favoriete serie. Het maakt het schoonmaken al een stuk leuker om te doen. Of je nu een stuk sneller schoonmaakt is de vraag, maar het is in ieder geval wel een stuk leuker.

Maak regelmatig schoon

Even snel schoonmaken kan er namelijk voor zorgen dat je een grote schoonmaak kan voorkomen. Maak afspraken met je huisgenoten en maak en verdeling. Hierdoor hoef je wekelijks maar kleine schoonmaak taakjes te doen. Wanneer je dit op vaste dagen of tijden doet, zorgt dit ervoor dat je dit op een gegeven moment vanzelf zult gaan doen.

Een schoonmaakster of geld besparen

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een schoonmaakster in te huren, maar kan er ook voor kiezen om zelf steeds geld in een potje te doen. Wanneer je dan dus zelf schoonmaakt kies je een bepaald bedrag, verschilt natuurlijk per grootte van de schoonmaaktaak en dit kan je dan apart houden. Van het geld dat je dus bespaart op je schoonmaakster, kan je uiteindelijk wat leuks voor jezelf kopen om je te belonen.

Maak gebruik van de professionele schoonmaakartikelen

Stof weg willen halen met een natte doek is vaak niet de beste optie, je verplaatst het alleen maar hierdoor en kan beter een stofdoek of stofzuiger gebruiken. Zo zijn er nog veel meer kleine trucjes die je kunnen helpen. Gebruik professionele schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat en voor een lekker schoon huis.

https://fayon.nl