Pakhuis Roosendaal
Image default
Aanbiedingen

Aanbevelingen voor SEO-promotie

treehouse web design

SEO verandert snel, en SEO-ers moeten altijd de vinger aan de pols houden. Niettemin blijven sommige fundamentele principes ongewijzigd, en we zullen proberen ze aan te raken. Als u zich op deze methoden concentreert, zult u meer organisch verkeer naar uw site leiden zonder het risico te lopen dat een zoekmachine een “slecht” humeur krijgt. Gaan!

Wat de prestaties van de website vertraagt

Misschien was deze factor voorheen niet nodig en had het laden van de pagina geen prioriteit. We kunnen een minuut wachten, zelfs vijf, voordat de nieuwssite is geladen.

Maar nu, op basis van statistieken, kan een paginavertraging van één seconde leiden tot een verlies van 7% aan conversie. Volgens potentiële gebruikers, kopers: “Een trage site is een onbetrouwbare site.” Daarom is paginasnelheid van vitaal belang voor zowel gebruikers als zoekmachines.

Op 9 april 2010 heeft Google sitesnelheid opgenomen als een van de belangrijkste rangschikkingsfactoren. Dit betekent dat als uw pagina’s langzaam worden geladen, u een verloren strijd voert om de beste organische ranglijsten – ongeacht de kwaliteit van uw inhoud of uw professionele ontwerp.

Hoe de laadsnelheid van pagina’s te verhogen

Verwijder onnodige elementen die uw site vertragen. Als u WordPress gebruikt, overweeg dan om plug-ins te deactiveren die u mogelijk hebt geïnstalleerd en geactiveerd, maar die niet echt nodig zijn. Maak ook de zijbalk schoon en plaats alleen de widgets die je nodig hebt. Vergeet ook niet:

Over beeldoptimalisatie.

  • JS, CSS, HTML-verkleining.
  • Compressie inschakelen.
  • Optimalisatie van het mobiele formaat.

We creëren content voor mensen

Onlangs heb ik gemerkt dat meer bloggers en makers van inhoud terugkeren naar de oude SEO-methode, waarin zoekwoorden die bedoeld waren om posities in zoekresultaten te krijgen, hoogwaardige en waardevolle inhoud verdoezelden. Als jij dit bent, is dit het moment om je denken te veranderen.

Geef geen voorkeur aan zoekmachines boven echte mensen die informatie over uw bron lezen. Schrijf in plaats daarvan inhoud voor de gebruiker, mensen die een product willen lezen of kopen als u een internetondernemer bent.

Webcrawlers zijn programma’s; ze kopen geen producten, ze communiceren niet met u op sociale media en ze worden geen vaste klanten. Maak daarom inhoud die nuttig is voor gebruikers.

Als specialist in uw vakgebied, die nuttige artikelen voor gebruikers op uw blog plaatst en zelfs links naar gezaghebbende sites plaatst, zult u merken dat meer mensen op natuurlijke wijze naar u zullen linken.

Unieke inhoud is een van de belangrijkste factoren bij het promoten van zoekmachines. Tenzij u Brian Dean bent, die de kunst van het promoten van inhoud kent en regelmatig tienduizenden gebruikers ertoe kan brengen nieuwe inhoud op sociale media te lezen en te delen, is de gemakkelijkste manier om relevant te blijven en consistent inhoud te creëren.

Als u besluit om uw bedrijf online te adverteren, is het maken van unieke en nuttige blogposts geen extra stap, maar een noodzakelijke stap.

Het gebruik van webanalyse is een goede gewoonte

Zodra u uw SEO-doelen duidelijk heeft gedefinieerd, heeft u services nodig om uw resultaten bij te houden. Google Analytics, Google Search Console en andere handige webanalyseservices kunnen u helpen uw succes bij te houden.

Niet vergeten! U moet webanalyses van tevoren beginnen te gebruiken zodat de eerste bezoeker op de bestemmingspagina van uw website terechtkomt.

Maak op elke pagina een unieke beschrijving

Veel mensen verzuimen een unieke beschrijving samen te stellen, maar vergeet niet dat een goedgeschreven beschrijving een goede assistent is bij promotie.

Beschrijving is de beschrijving die mensen zien wanneer een zoekmachine uw pagina een positie geeft.

Veel mensen weten dat zoekmachines niet van dubbele inhoud op de pagina houden, maar er zijn momenten waarop we gedwongen worden om de tekst van de auteurs te citeren, links naar de bron achter te laten. Maar dat mag geen slechte gewoonte worden – Google kan sancties opleggen. Dit is het geval met de omschrijvingbeschrijving.

Daarom moet u een unieke beschrijving maken die de inhoud van de pagina beschrijft, inclusief trefwoorden, maar ga niet naar spam. Er zijn nu nogal wat WordPress-plug-ins die je kunnen helpen met metatags, zoals een daarvan: Yoast SEO.

We gebruiken CNC (URL)

Als gebruikers uw pagina-URL niet kunnen lezen, kunnen zoekmachines ook in de war raken. Pas op voor URL’s zoals deze: website / article / 272531

Zelfs in dit tijdperk van zoekevolutie, inclusief RankBrain, zijn zoekspiders nog steeds programma’s, geen mensen. Daarom moeten wij, de tweebenige, ons enigszins aanpassen.

Sociale signalen en website-promotie

Social media is een integraal onderdeel van uw SEO-strategie, en zoeksignalen zijn ook belangrijk. U moet zich op dit punt concentreren. Ja, het is waar dat Google geen sociale signalen heeft toegevoegd aan zijn rangschikkingsalgoritmen, maar zoals de praktijk laat zien, beïnvloeden sociale signalen promotie.

Verschillende casestudy’s hebben de impact van sociale media-activiteit aangetoond, met elementen als likes, tweets en pins.

Hoe u meer sociale signalen kunt krijgen:

  • Maak informatieve inhoud voor sociale netwerken.
  • Voeg publicatieknoppen toe aan uw bericht en maak ze zichtbaar.
  • Moedig mensen aan om informatie te delen.
  • Houd een wedstrijd voor sociale media.
  • Vergeet vermeldingen en links naar invloedrijke gebruikers van sociale media niet.
  • Sociale netwerken staan ​​tot uw beschikking – gebruik ze voor promotie via zoekmachines.
  • Trefwoorden gebruiken in afbeeldingen

Afbeeldingen zijn belangrijk bij het optimaliseren van zoekmachines. Google heeft een hele sectie zoekresultaten gewijd aan afbeeldingen. Dit geeft aan hoeveel de zoekmachinegigant met fotografie bezig is.

Sleutelwoorden

U moet de juiste trefwoorden gebruiken in de afbeeldingstitel en ALT. Maar leid niet tot dergelijke situaties: uw foto toont een kitten, en het onderschrift “Klik hier om een ​​wit kitten te kopen.”

Extra informatie

De leeftijd van het domein is behoorlijk significant. Verander daarom de domeinnaam niet constant, tenzij er goede redenen zijn.

Als je een bericht hebt gepubliceerd dat niet langer relevant is voor gebruikers, moet je het niet verwijderen, het is beter om de bestaande inhoud te verbeteren.

Bij het opbouwen van uw linkmassa moet u niet rekening houden met het aantal sites, maar met de kwaliteit.

Leer hoe u inhoud kunt maken met behulp van lange sleutelzinnen, bijvoorbeeld: “Relevante SEO-aanbevelingen”.

Als je een beginner bent en SEO-tips bekijkt, denk ik dat je betere inhoud kunt maken, meer organisch verkeer kunt genereren, meer leads kunt aantrekken en je inkomen kunt verhogen. Succes!

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/about-us.html