Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

HP Latex

De HP Latex printer is onze steun en toeverlaat. We hebben een winkel waar we onder meer behang en muurdecoratie verkopen. De markt voor behang is enorm groeiende. We merken dat mensen steeds vaker kiezen voor behang. Met name het behang waarbij mensen zelf het motief of de print kunnen kiezen wordt steeds populairder. We hoeven het dus niet op voorraad of in de bestaande collectie te hebben. Voor kinderen is het namelijk geweldig als ze zelf kunnen kiezen hoe het behang op hun kamer eruit komt te zien. De rol van het internet is hierbij niet te onderschatten. Wanneer kinderen fraaie afbeeldingen tegenkomen op het internet, dan kunnen ze dit kiezen om hun kamer mee te versieren. Jungles oceanen en karakters uit hun favoriete cartoons zijn enorm in trek. We merken dan ook dat het enorm druk is met alle feestdagen die voor de deur staan. Echter zijn we voor al deze verkopen enorm afhankelijk van onze HP Latex printer. Deze is namelijk ideaal voor het bedrukken van behang. De HP Latex print is gemakkelijk te bedienen en levert uitstekende prestaties op tal van fronten. De kwaliteit van de afdrukken is fenomenaal. We hoeven ons hierbij niet druk te maken over kleurinstellingen et cetera. Voor de momenten dat je wel instructies nodig hebt, is er een gratis online training tool. Aangezien we de HP Latex veel gebruiken komt het zeer van pas dat de verbruikskosten erg laag zijn.

HP Latex toegevoegde waarde

De HP Latex printer is voor ons bedrijf echt van toegevoegde waarde. We zijn in staat om onze klanten meer te bieden dan voorheen mogelijk was. Het heeft onze omzet een flinke impuls gegven. We hebben klanten gewoon meer te bieden momenteel. Tevens heeft de HP Latex nauwelijks storingen. Mocht er onverhoopt wel een serieuze storing plaatsvinden, dan kunnen we altijd terecht bij onze leverancier.

Repromat

De HP Latex printer hebben we gekocht bij Repromat. Nadat we bij Repromat een bezoek hebben gebracht aan de showroom was de keuze snel gemaakt. Bij Repromat werkt men met vakkundig en vriendelijk personeel. Repromat heeft middels een demonstratie laten zien wat de HP Latex printer in huis heeft. Mocht de HP Latex in storing komen te staan, dan is er servicenummer dat we kunnen bellen. Zodoende staat er binnen de kortste keren een monteur op de stoep. Repromat beschikt namelijk over een landelijk dekkend netwerk van monteurs en technici. Dat geeft een prettig gevoel, zeker in tijden zoals deze.

Bekijk de website voor meer informatie: https://repromat.nl/hp-latex-printer/.