Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Rolsteigers van steigerdeals.nl | in 4 stappen een rolsteiger kopen.

Gebruik de rolsteiger om het bouwproejct te versnellen. Het is cruciaal om steigers te deskundig verwijderen, het kan namelijk gevaarlijk zijn als de steiger niet goed op de begane vloer staat. Stel dat de rolsteiger niet stabiel is geplaatst, dan zou dat erg gevaarlijk kunnen zijn voor de personen die op de rolsteiger werken. We raden je aan om de handleiding voor het bouwen van rolsteigers eens door te nemen en de website steigerdeals.nl eens te bezoeken. De website heeft veel informatie wat betreft rolsteigers, kamersteigers, steigermateriaal, ladders, trappen en meer. Ook kun je er terecht voor kortingen op het bestellen van deze producten.

In 4 stappen een rolsteiger kopen?

Goed mogelijk dat je niet weet waar je moet beginnen bij het kopen van een rolsteiger, wellicht dat je onbekend bent met de belangrijke functies van een rolsteiger en dat je daarom eerst wat informatie wilt lezen voordat je een paar honderd euro uitgeeft.
Het handige van steigerdeals.nl, is dat zij een tool hebben waarbij je binnen 4 stappen de perfecte steiger kunt vinden voor je project.

 • Werkhoogte kiezen
 • Type gebruik kiezen
 • Platform lengte kiezen
 • Steigerbreedte kiezen

Nadat je deze wensen hebt geselecteerd zul je direct resultaat krijgen met wat mogelijkheden die passen bij je keuzes, ben je toch niet zeker of dit wel de juiste keuze is? Dan kun je ook de hulp van de klantenservice inschakelen, dit zijn professionals met veel kennis over steigers en weten precies hoe zij de perfecte steiger voor je kunnen vinden.

Naast de uitstekende klantenservice staat steigerdeals.nl bekend om zijn “100 dagen garantie” – “levering binnen 24 uur” – “Gratis verzending in Nederland en Belgie”. Voor vragen kun je het beste contact op nemen door het telefoonnummer 085-0656192 te bellen.

Een rolsteiger opbouwen is niet zo moeilijk als je denkt! Hieronder kun je een video vinden waarbij de opbouwinstructie van een Euroscaffold stap voor stap rolsteiger wordt uitgelegd.

 1. Draai de stelmoer op het wiel tot op circa 10cm van de onderkant
 2. Schuif de wielen onder in het frame
 3. Zorg ervoor dat de horizontale schoor van de euroscaffold rolsteiger aan de verticale buis vast zit.
 4. Klik de diagonale schoren kruislings vast, dit zorgt voor extra stabiliteit van de rolsteiger.
 5. Bevestig het platform op de 4e laag.
 6. Zet de wielen van de rolsteiger vast op het rem, dit zorgt ervoor dat de rolsteiger niet wegrolt.
 7. Controleer met een waterpas of de rolsteiger stabiel en recht is geplaatst.
 8. Heb je een rolsteiger met een telestabilisator? Stel deze dan in op de gewenste lengte.

http://www.youtube.com/watch?v=9NaDqv6NvaY

https://www.steigerdeals.nl/