Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Leuke cadeaus voor ieder kraamfeest

Heb je binnenkort een kraamfeest of babyshower van jouw vriend, vriendin of collega, maar heb je geen idee wat je nou moet kopen voor hem of haar? Gelukkig zijn er genoeg leuke, praktische en ook ludieke cadeaus te bedenken. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet, zodat je een beetje inspiratie op kunt doen. Voor meer kraamcadeaus kun je ook terecht bij Jut en Juul Lifestyle for Kids, met een meer dan uitgebreide collectie!

Hydrofiel, hydrofiel, hydrofiel

Je kunt absoluut niet fout zitten als je iets van hydrofiel koopt voor het nieuwe kleintje van jouw vrienden. Hydrofiel is een zeer luchtige stof die als beste kwaliteit een extreem goede waterabsorptie heeft. En als jij net een kleine zou hebben gekregen, zo je hier ook om smeken. Denk bij hydrofiele spullen onder andere aan hydrofiele luiers en washandjes. Maar tegenwoordig zijn er meer spullen van hydrofiel, zoals aankleedkussens, hoeslakens en onder andere poetsdoeken.

Kleding

Kleding is ook altijd leuk om te geven. Probeer wel een beetje te letten op de smaak van de ouders en koop niet te kleine kleding. Die passen de meeste kinderen namelijk na een paar weken al niet meer en de ouders hebben hier waarschijnlijk als genoeg van. Weet je echt niet wat je qua kleding aan moet schaffen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een kledingbon geven!

Cadeaus voor de ouders

Wanneer je kijkt voor kraamcadeaus, is het eigenlijk oneerlijk om de ouders te vergeten. Het kind is alleen ter wereld gekomen, de ouders hebben de echt zware tijd achter de rug. Wil je dan ook origineel zijn, dan koop je gewoon een cadeau voor de ouders. Een leuke bos bloemen is altijd goed, maar je kunt ook wat origineler zijn, door bijvoorbeeld een wellnessdag te boeken, terwijl je aanbiedt om op te passen. Een leuk idee, toch?

 

https://www.jutenjuul.nl/