Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Interieurstickers

De veelzijdigheid van interieurstickers is ongekend. Door de jaren heen zijn interieurstickers geprofessionaliseerd en duiken overal op in het moderne interieur. 

Slaapkamer muurstickers

Waar anders dan in de slaapkamer bij uitstek, moderniseert de muursticker (vaak een muurtekst) de hele slaapkamer. Ook al is de slaapkamer eenvoudig ingericht; een muurtekst haalt het gehele interieur omhoog. Muurteksten zijn op maat te maken; door een interieursticker-website te bezoeken, kun je zelf gewoon een eigen muurtekst opgeven, met eigen keuze uit lettertype, kleur en grootte. 

Muurstickers binnen het interieur

Wat geldt voor een lege slaapkamerwand, geldt ook voor de woonkamer, hal, of keuken: muurteksten bewerkstelligen in korte tijd een geheel andere interieurbeleving. Vaak oogt een ruimte ineens frisser, speelser en een stuk moderner. Interieurstylisten weten dit maar al te goed, dit is ook de reden waarom menig meubelzaak gebruik van muurteksten maakt in de showroom.

Groots interieur-effect!

Kleine veranderingen, zoals het aanbrengen van een hippe muurtekst, kunnen groots effect bereiken! Herkenbaar? Natuurlijk bezoek je snel Stickerparadijs.nl – de designers van Stickerparadijs bieden namelijk de mogelijkheid om op de website je muursticker op maat te bestellen! Gauw bezoeken dus!

http://www.stickerparadijs.nl/