Pakhuis Roosendaal
Image default
Bedrijven

De beste 3 tips om af te vallen!

Meer dan 50% van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht. Misschien heb geen overgewicht maar wil je wel een paar kilo’s kwijt omdat je niet tevreden bent met je gewicht of uiterlijk. Hoe raak je deze kilo’s snel kwijt? In deze blog vind je de beste tips om van die extra kilo’s af te komen!

1. Weet wat je eet!

Meten is weten, ook op het gebied van voeding. Wanneer je een exact beeld hebt van het aantal calorieën dat je dagelijks eet is het makkelijker om af te vallen. Je kan het ook wagen om te raden hoeveel calorieën je dagelijks eet en er een heleboel bij te sporten en bewegen. Dit kost wel meer tijd en is afhankelijk van je doel niet altijd de best oplossing. Voor maximaal spierbehoud is het de bedoeling om langzaam af te vallen. Wanneer je te veel gram of zelfs kilo’s per week afvalt offer je ook spiermassa op. Voor de meeste mensen is dit niet de ideale aanpak op een paar uitzonderingen na. Wanneer je bijvoorbeeld zo snel mogelijk moet afvallen voor een operatie omdat je overgewicht bepaalde risico’s met zich meebrengt. Tijdens deze periode van calorie te kort, kun je ook kiezen om diet support powder in te nemen. Dit moet ervoor zorgen dat je hongergevoel zakt en het metabolisme gestimuleerd wordt.

2. Supplementen, de beste fatburner

Er zijn supplementen die je kunnen helpen afvallen, fatburners bijvoorbeeld. De beste fatburner bestaat voornamelijk uit cafeïne. Cafeïne geeft je meer energie wat kan leiden tot meer verbranding. Ook helpt cafeïne tegen de honger. Hierdoor is de kans groter dat je minder eet omdat cafeïne je een verzadigd gevoel geeft. Het is geen magische pil die je af laat vallen tot je gewenste gewicht zonder er iets voor te doen maar het kan je zeker helpen!

3. Stap voor stap

Je kan het roer in een keer honderdtachtig graden omgooien op het gebied van sport en voeding, alleen is dit moeilijk vol te houden. Kies er daarom voor om dagelijkse ongezonde gewoontes stap voor stap te vervangen met gezonde gewoontes. Een alles of niet aanpak is namelijk alleen effectief wanneer het vol te houden is. Kies er bijvoorbeeld voor om water te drinken in plaats van frisdrank. Begin eerst drie keer per week sporten in plaats van zes. Je zult merken dat deze methode veel makkelijker vol te houden is!

https://kossonutrition.nl/product/fatburner/