Pakhuis Roosendaal
Image default
Bedrijven

SDeal: een online warenhuis

In deze tijd waarin veel mensen grote drukte het liefst vermijden, is het mooi dat je voor veel dingen je huis niet uit hoeft. Voor het kopen van allerlei spullen die je in huis en tuin en in je vrije tijd nodig hebt, hoef je ook niet meer de deur uit. Bij SDeal.nl bestel je alles eenvoudig online.

Bijzonder concept

SDeal is anders dan andere winkels. Het assortiment bestaat uit de producten van een groot aantal webwinkels, die dit platform gebruiken om samen hun producten te verkopen. Dat heeft voor jou als consument het voordeel dat er een groot aantal artikelen te verkrijgen is. Je verdwaalt niet meer in een woud van kleine webwinkeltjes waarvan je eigenlijk niet weet of ze wel betrouwbaar zijn. Voor de verkoper heeft het het voordeel dat hij geen eigen webwinkel hoeft te starten en te onderhouden. Hij kan gebruik maken van een groot en betrouwbaar platform en zal zo de bezoekers een betere service kunnen bieden.

Assortiment

Het assortiment is zeer divers. Oorspronkelijk is de winkel gestart als online warenhuis voor sport en outdoor activiteiten. Je kunt er dan ook terecht voor je benodigdheden voor allerlei sporten, zoals hardlopen, zwemmen, schaatsen en allerlei balsporten. Daarnaast vind je er alles wat je nodig hebt om te gaan kamperen. SDeal is steeds aan het uitbreiden. Je kunt er ook al terecht voor allerlei woonaccessoires en keukenapparatuur. Ook voor het invullen van je vrije tijd kun je er terecht: spel- en hobbyartikelen zijn ruim vertegenwoordigd.

Snel en gemakkelijk

Heb je je keuze eenmaal gemaakt, dan hoef je niet lang op je bestelling te wachten. Is het product op voorraad, dan heb je het vaak de volgende werkdag al in huis. Zo kun je snel aan de slag met je nieuwe fitnessapparaat of meteen doorrijden naar de camping om je outdoor spullen uit te proberen.