Pakhuis Roosendaal
Image default
Bedrijven

Kerstverlichting voor buiten voor feestelijke vrolijkheid

Verlicht je huis tijdens de feestdagen met oogverblindende kerstverlichting. Er is een enorme keuze aan lampen om uit te kiezen, van traditionele fonkelende lichtslingers en kerstverlichting voor buiten tot indrukwekkende projectoren die winterse taferelen creëren met bewegende lasers. Bij kerstverlichtingbuiten.com vind je lichtjes, versieringen en ornamenten in een breed scala aan kleuren, van subtiel wit licht tot felle en gevarieerde kerstverlichting.

 

Buitenverlichting voor een feestelijke vrolijkheid

De kerstverlichting voor buiten zorgt voor een prachtige feestelijke vrolijkheid waar de hele buurt van kan genieten. De selectie van buitendisplays biedt alles, van kerstverlichting tot de contouren van struiken en bomen tot complete kersttaferelen met rendieren en slee. Een andere populaire optie is kerst- en ijspegelverlichting die je buiten je huis kunt plaatsen. Het zijn juist de lichtjes van buiten die net dat vleugje aangename elegantie geven en aan alle voorbijgangers duidelijk maken dat kerst bij jou in huis is gekomen. Nee, kerstverlichting in de tuin kan gewoon niet ontbreken!

 

Unieke verlichting met kerstschijnwerpers

Kerstschijnwerpers bieden nog een unieke manier om de buitenkant van het huis te verlichten. Deze decoratiestijl projecteert kleurrijke afbeeldingen en lasers op de muren van je huis en kan een scala aan feestelijke scènes creëren. Mobiele lasers kunnen ook sneeuwscènes en bewegende beelden, zoals sneeuwvlokken, nabootsen. Mooi zijn de buitenlampen met sneeuwval effect, perfect voor aan de bomen in de tuin, maar ook om op te hangen aan het dak of een eventuele reling. Ze lichten van boven naar beneden op, waardoor de optische illusie van echte sneeuwval ontstaat.

 

Kleuren die bij alle feestthema’s passen

Het mooie van kerstverlichting is dat je je persoonlijkheid en kleuren kunt laten zien in combinatie met je interieurfeestthema’s. Er is een enorme verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen, waaronder levendig roze, groen, blauw en rood tot traditionele wintertinten zoals helder wit, warm wit en ijsblauw. De lichten zijn er in verschillende stijlen, waaronder traditionele Fairy Lights, Snowflake of Lantern. Voor degenen die graag met vormen spelen, raden we de klassieke LED-buizen aan die op een eenvoudige manier kunnen worden bevestigd of waarmee je kunt spelen om ze de gewenste vorm te geven, waardoor echte lichtgevende kunstwerken worden gecreëerd.

 

Verwelkom Kerst in stijl

Om je tuin of elke hoek van je huis te verfraaien (dit geldt ook voor appartementen die geen groene buitenruimte hebben, maar alleen een terras) zijn de oplossingen werkelijk eindeloos, laat je fantasie de vrije loop en beschouw je huis als een persoon waarop om een ​​mooie jurk te leggen, of een prinsessenkroon. Er is niets mooiers dan kerstverlichting voor buiten die elke hoek van je tuin verlicht, uniek maakt en het huis omhult met die prettige sfeer waar alleen in de kerstvakantie van genoten kan worden. Dit is de perfecte manier om Kerstmis in stijl te verwelkomen!

 

Een spetterende kerst met de mooiste buitenverlichting

Waarom alleen de binnenkant van je huis in twinkelende lichtjes wikkelen? Buitenlampen zijn elegant en vrolijk, maar ook de beste keuze om de Kerstman te laten zien waar je huis is. Door te profiteren van de beste verlichtingsoplossingen voor buitenomgevingen kun je die buitengewone harmonie van feestvieren, die elke thuisomgeving binnendringt, naar de tuin brengen. Kerstmis moet helder zijn, van binnen en van buiten! Dit is de belangrijkste regel als het gaat om kerstversieringen. Je hoeft alleen maar te kiezen tussen de trendy verlichting, de vrolijkste en meest kleurrijke, om het hele huis met licht te omarmen. Geniet van een warme omhelzing met licht met een lagere intensiteit of van een vrolijke omhelzing met veelkleurige en knipperende kerstverlichting voor buiten. Kroonlijsten, bomen, tuinhuisjes, balkons, banken, vazen ​​en nog veel meer … met de meest klassieke lampen of projectoren is het mogelijk om werkelijk alles te verlichten!

 

Kerstverlichting voor buiten: welke te kiezen?

Er zijn verschillende vormen, maten en kleuren, met of zonder die magische doos waarmee je plezier kunt hebben en jezelf kunt verwennen met echt aangename lichtspelingen. Maar welke moet je kiezen? Die keuze hangt af van het gewenste effect en natuurlijk van de exacte plek waar je de lampen gaat plaatsen. Met de klassieke kettingen van LED-lampen zit je aan de veilige kant, want ze zijn zowel perfect om aan bomen, heggen en grote planten te plaatsen, als om bij ramen en balkons te worden gehangen.

 

Kerstverlichting in de tuin: enkele tips

Het eerste wat je echter moet doen, voorafgaand aan de aankoop van kerstlampen, is het controleren van de stopcontacten die zich buiten bevinden. Onderzoek ze zorgvuldig en bestudeer waar de draden en verlengstukken moeten worden geleid om de minimale massa en het maximale resultaat in termen van esthetiek te verkrijgen. Heb je geen externe aansluiting? Dan kun je kiezen voor lampen op batterijen of met zonne-energiesysteem. Misschien niet de allerbeste keuze voor buiten, maar het zal zijn werk doen en zeker aan de verwachtingen voldoen.

 

De juiste plek voor kerstverlichting voor buiten

Wees creatief en speel met de kerstlampen, maar overdrijf niet: te veel lampen kunnen je huis iets te flitsend en onaangenaam maken. Je hoeft absoluut niet het kermiseffect te creëren. Bedenk dat weinig licht en gepositioneerd met originele criteria veel prettiger ogen: verlicht de oprit, de grote boom in de tuin, het prieel of gewoon de balkonleuningen. Zodra je de hoek of de exacte punten om te verlichten hebt gekozen, kies je de beste kerstverlichting voor buiten in dezelfde kleur. Het volgen van een nauwkeurig patroon van plaatsing en lichtintensiteit is het perfecte startpunt voor elegante verlichting die jouw huis op een verrassende manier zal transformeren.

 

Witte kerst?

Het is een ‘witte’ kerst als er op beide kerstdagen in De Bilt een gesloten sneeuwdek is gemeten. Maar weet jij welke jaren er een witte kerst was?