Pakhuis Roosendaal
Image default
Bedrijven

Poker chips kopen bij de MECShop

Poker chips heb je in allerlei verschillende materialen en hierdoor is er enorm veel aanbod in poker chips. Er zit ook enorm veel verschil in de prijs van poker chips. Je ziet vaak dat de poker chips die het meest wegen het duurst zijn. Dit heeft te maken met het materiaal waarmee ze gemaakt worden.  Elk materiaal heeft ook weer zijn eigen gewicht, gevoel, “tricks” en zelfs zijn eigen geluid. De duurste pokerchips worden gebruikt op de toernooien waar het meeste geld is te verdienen. Vaak zitten op deze pokerchips ook een bedrukking met het logo van de toernooiserie. Laten we hieronder is kijken welke soorten poker chips er allemaal zijn:

–        Plastic

–        Keramiek

–        Metaal

–        Clay

–        Composiet

Smaak, geluid, exclusiviteit en gevoel spelen een belangrijke rol bij het kiezen van het materiaal van je poker chips. Plastic en composiet zijn het goedkoopste materiaal en overigens ook erg duurzaam. Poker chips van Clay en Keramiek zijn het duurst, ze zijn ook het gevoeligst voor beschadigen van de pokertafels en de chips zelf. Het is erg handig om voor het spelen met de poker chips, de pokerchips al een keer vastgehouden te hebben. Je voorkomt hiermee dat de pokerchips te zwaar zijn of dat de chips de tafel beschadigen.

Waarom pokerchips?

De voornaamste reden is dat pokerchips veel makkelijker te gebruiken zijn dan contanten. Poker chips zijn makkelijker, en nauwkeuriger te tellen en te verdelen. Dit voorkomt vooral fouten bij het uitbetalen van cash games. In speelhuizen hebben ze een vaste verdeling van de chips en hebben ze strenge beveiligingsmaatregelen, zoals UV-labels. Ook is het een voordeel dat je pokerchips makkelijk kunt bewaren in een pokerset, dit zou met geld heel anders zijn. Een pokerkoffer is hierdoor ook een van de beste uitdingen op het gebied van poker. Je kunt hierdoor je spullen makkelijk meenemen zonder dat beschadigd worden of dat je iets kwijt raakt.

Nog een ander groot voordeel van het gebruiken van pokerchips is dat mensen sneller een gokje wagen met chips dan met geld. Dit kan een groot voordeel zijn voor speelhuizen waar je kunt pokeren en/of je spellen kunt spelen. Mensen leggen sneller chips neer dan dat ze biljetten of andere contant geld neer moeten leggen.

MECShop

Alle spullen die je nodig hebt op het gebied van pokeren zijn te halen in de MECShop. Denk hierbij aan poker chips, een samengesteld set, pokertafels en allerlei andere dingen. Naast poker gerelateerde spullen kunnen je bij de MECShop ook boeken halen over poker of andere dingen met een bedrukking van poker.

Het voordeel bij het kopen bij een pokershop in plaats van op marktplaats of andere niet-gespecialiseerde bedrijven is dat een pokershop zelf de ervaring heeft. Je merkt vaak dat mensen bij een pokershop veel kennis hebben over pokerspullen en hierdoor je niet een miskoop maakt. Je kunt soms zelfs bij een pokershop komen om de spullen te bekijken en te voelen etc. Hierdoor weet je meteen wat goed is voor jou en wat jij moet nemen.

Bij de MECShop werken over het algemeen mensen met veel kennis en ervaring over poker. Je krijgt hierdoor het beste advies dat jij verdient tijdens een aankoop van poker gerelateerde spullen. Daarom raad ik het ook altijd aan om een aankoop te doen bij een pokershop.

Verder heeft een pokershop ook maandacties en geven ze veel korting op spullen met hoge kwaliteit. Je hebt de spullen ook nog eens vaak erg snel in huis en worden ook naar ander landen geleverd. Ik raad je het dus zeker aan om contact te leggen met een pokershop wanneer je geïnteresseerd bent in verschillende pokerspullen.