Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Zelf meubels maken

Een eerste indruk geef je maar één keer. Wat is het eerste wat je gasten bij jou thuis wilt laten zien? Natuurlijk, een mooie steigerhouten kapstok. Deze kapstok heeft namelijk gelijk een leuk verhaal, hij is namelijk door jou gemaakt. Het enige wat je nodig hebt is wat mooi steigerhout of sloophout en deze handleiding.

In dit artikel geven we tips en advies om jou te helpen je eerste kapstok van steigerhout te maken. Wil jij direct aan de slag en de bouwtekeningen downloaden die je nodig hebt? Bekijk dan de onderstaande link.

Bekijk alle bouwtekeningen op gratisbouwtekeningen.nl

Wat voor een kapstok gaat het worden?

Voor zowel ervaren klussers als beginners is het maken van een kapstok van steigerhout een leuke uitdaging. Je kunt eigenlijke alle kanten op, ga jij voor een staande variant of toch liever voor een hangende? Kies je voor gebruikt steigerhout of nieuw hout? Kortom, bedenk goed wat voor resultaat je het liefst ziet voor deze doe-het-zelf klus.

Kapstok steigerhout

De onderstaande afbeelding is een goed voorbeeld van een gedeelte van een bouwtekening. Dit is het eindresultaat van een handleiding. We hebben ook gezocht naar gratis bouwtekeningen, deze zijn er wel maar in bijna alle gevallen niet compleet of in het engels met buitenlandse maten.

Een bouwtekening is een duidelijke afdruk van een project en bevat meestal een gedetailleerde samenvatting van materialen en benodigde stappen om het project zelf te maken. Daarnaast is de bouwtkening een voorbeeld hoe de kapstok uiteindelijk in elkaar moet worden gezet.

http://www.buitenkeukensteigerhout.nl