Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Wat mag u verwachten van een professioneel schoonmaakbedrijf?

Onze sleutel tot succes is de professionele inzet voor de klant. Wij van schoonmaakbedrijf Gorrim zijn pas tevreden als de klant tevreden is. 

Flexibel & vertrouwd

Ons werkgebied is Amsterdam en omstreken. Hier kunnen bedrijven direct kennismaken met ons professionele team van schoonmakers.  
Onze interieurverzorgers staan ieder moment van de dag voor je klaar. Wij werken op vaste tijden, maar zijn verder erg flexibel. Het is aan de klant of wij 3 keer per dag langskomen, 2 keer per week of 1 keer per maand.

Breed inzetbaar

Wij maken dagelijks instellingen, kantoren, panden en appartementencomplexen schoon in Amsterdam, als schoonmaakbedrijf. Ook particulieren en de overheid maken gebruik van onze diensten. Voor een brandschoon kantoor of bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer goede reputatie wat betreft de schoonmaak bij grote bedrijven, instellingen en MKB. Ook richten wij ons op klanten die na feesten en evenementen graag weer een schone locatie wensen.

Voordelig en kwaliteit

Wij leveren kwaliteit voor zeer scherpe tarieven. Je kunt bij ons een offerte aanvragen met al je wensen, zo leveren wij ook tapijtreiniging op maat. Deze kan je heel eenvoudig invullen via een digitaal formulier. Wij sturen je vervolgens binnen 24 uur een gratis prijsopgave op maat. Onze prijsklassen baseren wij op basis van vierkante meters, kosten per gewerkt uur en de schoonmaak frequentie. Dankzij onze service hebben wij in de loop der jaren een zeer tevreden klantenbestand opgebouwd. Onze vaste opdrachtgevers weten dat onze schoonmaakwerkzaamheden tot een uitstekend resultaat leiden.

http://www.schoonmaakbedrijfgorrim.nl/