Pakhuis Roosendaal
Image default
Aanbiedingen

Veilig de hoogte in met steigerbouw

Veiligheid is zeer belangrijk binnen de steigerbouw. Onze professionele aanpak verkleint het risico van werken op grote hoogte. Wij zijn experts op het gebied van steigerbouw. Voor een betaalbare en goede service bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gebruiken materialen van zeer goede kwaliteit en denken altijd met je mee. Wij verhuren onze steigers voornamelijk aan bouwbedrijven. Voor advies en vragen kun je dan ook altijd contact met ons opnemen. 

Onze diensten | Steigerbouw Culemborg

Dankzij onze jarenlange ervaring vertellen wij graag van alles over steigers. Wij leveren steigers in verschillende soorten en maten. Hoewel onze hoofdlocatie Culemborg is, profiteert heel Nederland van onze steigers van zeer hoge kwaliteit.

Uitsluitend hoogwaardige materialen

Wij verhuren steigermateriaal in verschillende provincies. Naast grote projecten in Utrecht hebben wij bijvoorbeeld ook steigergebouw in Utrecht verzorgd. Onze materialen, zoals een dak- of gevelsteiger, voldoen aan de strenge eisen van de Arbowet. Een veilige werkplek is namelijk belangrijk. Kom je er even niet uit welke steiger je moet huren? Met onze kennis adviseren wij graag welke gevelsteiger op een bepaalde hoogte het beste werkt. Vraag vrijblijvend een offerte aan op de website. Als je zelf ideeën hebt is het ook mogelijk om bij ons een steiger te huren. In dat geval zorgen wij alleen voor de basis. Wel houden wij de kwaliteit van het materiaal altijd goed in de gaten en laten uiteraard niks aan het toeval over.

Onze steigers kunt u prima gebruiken voor gevelwerken of isolatie. Bouwmaterialen zoals U elementen en L elementen van beton koopt u bij de speciaalzaak.

 

 

http://www.steigerbouw-culemborg.nl/