Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Een facelift

Zodra je de dertig jaar bent gepasseerd zal je merken dat je jeudgige lichaam er minder goed uit komt te zien. De eerste rimpels zullen te zien zijn op je gezicht en dit zal de komende jaren alleen maar erger worden. Door de zwaartekracht komen er een aantal rimpels tevoorschijn. In het begin ziet dit er niet heel erg lelijk uit en kan je deze rimpels wel waarderen, maar na verloop van tijd zal je je mateloos irriteren aan die rimpels. Met de dag lijken het er meer te worden. Al snel zal het de bron van grote irritatie worden.

 

Al eeuwen lang wordt er gediscussieerd over de eeuwige jeugd, maar tot nu toe bestaat dit niet. Deze mythe is ontstaan door een gouverneur. Die werd in de maling genomen door indianen, die hem wijs maakte dat er een fontein van de eeuwige jeugd was. Hij nam ontslag en probeerde zijn hele leven deze fontein te vinden. Vanzelfsprekend is dit niet gelukt, wat hem wel is geluk is het ontdekken van Florida en een aantal eilanden.

 

Zoals gezegd is er niet iets zoals de eeuwige jeugd, maar je kan het jezelf wel een stuk makkelijker maken. Dit kan bijvoorbeeld door langs te gaan bij een cosmetisch kliniek. Je kan dan eenvoudig de rimpels laten verwijderen en er elke dag nog jong uitzien. De cosmetisch kliniek kan op allerlei verschillende manieren je jonger laten lijken. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van botox. Dit laat je inspuiten in je voorhoofd of andere plek waar je rimpels hebt en al snel zullen de rimpels verdwijnen. Voor meer informatie bezoek eens www.faceland.nl. Op deze website vind je veel informatie over dergelijke klinieken en over plastische chirurgie in het algemeen.

http://www.faceland.nl