Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Vliem Schilderwerken, uw vakkundige schilder uit Lunteren

Op zoek naar een vakkundige schilder in Lunteren om uw woning weer lekker op te laten schilderen? Of kan uw bedrijfspand wel weer een fris kleurtje gebruiken. Bij Vliem Schilderwerken bent u absoluut verzekerd van kwaliteit. Wij pakken zowel interieur als exterieur als renovatie en restauratieprojecten aan en ronden deze stuk voor stuk af met groots succes dankzij onze topmedewerkers. Met hun vaste hand bent u verzekerd van het beste resultaat. Met minder nemen wij absoluut geen genoegen.

De vakgebieden van deze schilder in Lunteren

Vliem Schilderwerken is uw schilder in Lunteren die zowel binnen- als buitenschilderwerk aanpakt. Dus het schilderen van plinten, kozijnen, deuren, trappen, plafonds en vloeren is voor ons appeltje eitje. Waar u een hele dag mee bezig bent, zijn wij in een uurtje al mee klaar. Bij het binnenwerk komt meer kijken dan alleen het opschilderen. Ook behangen is iets wat wij met beiden handen aanpakken. Niet voor niets zijn wij de behangenexpert in Lunteren en omstreken. Rolletje na rolletje smeren wij op de muren tot het veranderd in een sfeervolle ruimte. Het buitenschilderwerk verzorgen wij ook volledig. Uw bedrijf of woning glimt weer helemaal en zit weer goed in de lak na onze komst. Wij helpen u graag met het bereiken van een topuitstraling. Onze vakmensen geven daarnaast graag advies over het kleurgebruik en weten het daarna vakkundig op te brengen. Kortom, voor echt vakmanschap bent u bij Vliem Schilderwerken aan het juiste adres. Bezoek onze website voor meer informatie.

Schilderwerk van topkwaliteit tegen een behoorlijke prijs

Onze schilders zijn absolute vakmensen die met kennis van zaken te werk gaan. Zij smeren niet zomaar verf over het kozijn heen, maar bekijken eerst of zij geen houtrot aantreffen. Is dit namelijk het geval dan verwijderen zij dat vakkundig. Als het houtrot blijft zitten dan breidt het uit, ondanks het schilderwerk. En dat wil niemand. Schilderwerk van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs? Dan bent u bij Vliem Schilderwerken absoluut aan het juiste adres. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Zo bent u op de hoogte van de prijzen.