Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Waar moesten wij in Nijmegen ons oud ijzer laten?

Ik moest een bedrijf vinden die voor ons in Nijmegen oud ijzer kon ophalen en wegbrengen. Wij runnen een goed autogarage waar we veel met auto’s werken en deze ook uit elkaar halen. Hierdoor houden we veel oud ijzer over wat we echt niet meer konden gebruiken. Dit was de reden om een bedrijf te vinden die ons oud ijzer kon ophalen, want wij hebben het te druk met onze planningen om dit te kunnen doen.

Een bedrijf vinden die in de omgeving van Nijmegen oud ijzer ophaalt

We kwamen erachter dat er bedrijven zijn in de omgeving van Nijmegen die oud ijzer kunnen ophalen. Dat leek ons een perfecte manier om onze berg van oud ijzer probleem op te lossen. Alleen er waren er maar een paar waar we van dachten dat die goed zouden zijn. Het eerste bedrijf hadden we eerst goed contact mee maar toen we probeerde een afspraak te maken, waren ze ons vergeten en konden wij ze ineens niet meer bereiken. Dus dat werd hem niet meer. Gelukkig vonden we nog een ander bedrijf die wel wat vriendelijker waren tegen hun klanten. Dit bedrijf heette Struijk en wist precies waar we naar zochten. Ze boden aan om even op gesprek te komen om meer details te bespreken over wanneer ze dan zouden komen om oud ijzer op te halen en hoe vaak in de maand. Dit vonden wij een goed idee en hebben dat ook gedaan.

Super service!

Tijdens het gesprek, besproken we hoeveel oud ijzer wij ongeveer per maand maken en hoe vaak ze moesten komen. Uiteindelijk bleek dat een keer per maand wel goed genoeg was en dat ze elke derde van de maand zouden komen. Deze belofte hebben ze ook aangehouden en ze zijn elke keer op tijd en halen het oud ijzer op. Dit vinden wij super fijn dat wij ons hier geen zorgen hoeven te maken.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf van Struijk nabij Nijmegen? Bekijk dan de website van Struijk via www.oudijzer-metaal.nl voor meer informatie over het ophalen van oud ijzer en meerdere diensten.