Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Mooie spiegels bij Spiegelpracht

Bij Spiegelpracht kunt u terecht voor de mooiste spiegels voor al uw ruimtes. Vrijwel elk huishouden heeft minstens een spiegel in huis. Hoewel spiegels vaak nog als gebruiksvoorwerp worden gezien, kan een spiegel ook echt iets toevoegen aan de ruimte. 

Meer ruimte en licht

Net als een raam kan een spiegel de ruimte optisch groter laten lijken. Het verschil met een raam is dat het plaatsen van een spiegel natuurlijk een stuk makkelijker is. Het is hierbij belangrijk om te weten welke spiegel uw ruimte nodig heeft. Een horizontale spiegel kan bijvoorbeeld een verbredend effect creëren in de ruimte. Een verticale spiegel daarentegen creëert juist meer lengte. Naast meer ruimte, kan een spiegel ook zorgen voor meer licht in de ruimte. Spiegels reflecteren namelijk, dus ook licht. Wanneer u een spiegel dus naast of tegenover een raam plaatst, wordt natuurlijk licht weerkaatst en wordt de ruimte een stuk lichter. Het is daarnaast ook mogelijk om licht toe te voegen achter de spiegel. Dit wordt vaak gedaan bij spiegels in theaters om te schminken, maar in uw eigen ruimte kan het ook iets extra’s toevoegen. Door het toevoegen van licht achter de spiegel wordt er een zekere diepte geïnsinueerd. Dit geeft een mooi effect in donkere ruimtes. 

Een spiegel als opberger of kunst

In een badkamer kan het handig zijn om een spiegel op te hangen die niet alleen dient om je make-up op te doen, je tanden te poetsen of je haar te borstelen, maar ook om spullen op te bergen. Er zijn veel spiegels die een kast erachter hebben zitten. Dit biedt extra opbergruimte en een rustige omgeving, omdat uw spullen in de badkamer niet meer in het zicht staan. Daarnaast biedt een spiegel een lichtbron en zal dit de eerste aandacht trekken, waardoor de rest van de badkamer ook al rustiger lijkt. Natuurlijk hoeft dit niet alleen in de badkamer, maar is dit ook een idee voor bijvoorbeeld een klein toilet of de gangkast. Naast de functionele eigenschappen van spiegels, zijn ze natuurlijk ook gewoon mooi. Een lege muur kan bijvoorbeeld een stukje kunst worden door de juiste spiegel er te hangen. 

Een spiegel van Spiegelpracht

Bij Spiegelpracht hebben wij al deze spiegels op voorraad. Zo vindt u bij ons altijd de juiste spiegel voor elke ruimte. We hebben ook nog veel meer bijzondere varianten in ons aanbod, zoals een spiegel met een ingebouwde klok. Neem een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden.

Spiegel kopen? Klik hier voor Spiegelpracht.