Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Verhuiswagen huren

 

Bent u van plan om een verhuiswagen te huren? Dat kan gemakkelijk en goedkoop met onze verhuisservice. We zijn in Zuid-Holland en omstreken werkzaam, maar kunnen tevens door heel Nederland ingezet worden. We hanteren flexibele tijden. Een verhuiswagen huren op een gewone werkdag is mogelijk, maar het is evenzeer een optie om in het weekend een bus of verhuizer te huren en zelfs op feestdagen.

De meeste mensen die verhuizen maken gebruik van een verhuisbus om de verhuizing te bespoedigen. Kosten om een wagen te huren zijn bij andere verhuisbedrijven een euro of 100 tot 150 per normale werkdag. Daarbij zullen dan nog de verzekeringskosten en de brandstof meegerekend moeten worden. Ook zal men zelf de bus moeten afhalen en retourneren. Dit bij ons allemaal veel goedkoper. U huurt voor €95 al een verhuiswagen zonder daar nog iets extra hoeft bij te leggen. Tevens krijgt bij de te huren transportmiddelen evenzo tal van handige verhuismaterialen. Denk hierbij aan steekwagens, rolkarren, verhuisdekens, spanbanden en meer.

Verhuizers en verhuiswagen

Wanneer u kiest om bij ons een goedkope verhuiswagen te huren ontvangt u een wagen met 22 kubieke meter inhoud. Dat is voldoende om alle inboedel van een gezin van 3 tot 4 mensen mee te verhuizen. Al deze bussen zijn uitgerust met een laadklep die een maximaal vermogen hebben om 800 kilo te heffen. Dat is voldoende om een flinke piano te tillen. Het is ook een optie om verhuizers bij de verhuiswagen te huren. Als u daarvoor kiest hoeft u de wagen zelf niet op te halen. De verhuizers brengen deze mee en nemen het ook weer mee terug. U hoeft overigens in beide gevallen niet te betalen voor het tanken, noch voor de borg, noch voor de verzekering. Maak gebruik van onze handige verhuisservice en beslis voor het huren van een verhuiswagen met verhuizers.