Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Stucwerk van Dolleman Stucadoors

Over Dolleman Stucadoors

Patrick Dolleman Stucadoors is een stukadoorsbedrijf gestart in het jaar 2013. Hij was voordat hij aan zijn eigen zaak begon al jaren in dienst van een ander soortgelijk bedrijf en heeft daardoor dus veel kennis en ervaring kunnen opdoen.

Samenwerking met de klant is een prioriteit, omdat op deze manier altijd het beste en meest gewenste resultaat behaald kan worden. Samen met de klant zal hij een plan uitstippelen en extra informatie geven die handig kan zijn, denk aan tijdsbesparing of zelfs kostenbesparing.

Patrick Dollemans Stucadoors doet zijn werk voornamelijk in de provincie Noord-Holland en omstreken.

Verder blijft de heer Dolleman altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat hij altijd op de beste en meest efficiënte manier aan de slag kan wat zowel voor de klant als hemzelf alleen maar voordelen op kan leveren.

Soorten stucwerk

Patrick Dolleman Stucadoors biedt natuurlijk meerdere vormen van stucwerk aan zodat u zelf een keuze kunt maken van wat u het liefste heeft.

  • Sierpleister: Is een hele mooie manier om uw muren netjes af te werken. Daarbij is deze in heel veel verschillende soorten kleuren verkrijgbaar waardoor u een eventuele schilderklus kunt voorkomen. De pleisters die het vaakst voorkomen zijn de spachtelputz pleister, rustiekputz pleister en de granol pleister.

  • Gladpleisterwerk: is eigenlijk alleen van toepassing als u geen kaarsrechte ondergrond heeft.

  • Lijsten: Dit is een klus die redelijk wat tijd in beslag neemt en met precisie moet gebeuren. U kunt kiezen voor de platte linten, die tegenwoordig het meest voorkomen, of de ornamenten.

  • Latex spuiten: Dit zou op alle ondergronden moeten kunnen, dus niet alleen de rechte. Echter is de kans wel groot dat het resultaat op een rechte ondergrond nog mooier wordt

Dus bent u opzoek naar een mooie afwerking uw muur of vloer in wat voor kamer dan ook? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de webshop van Dolleman Stucadoors! Mocht u interesse hebben dan kunt u zeer gemakkelijk een offerte aanvragen voor extra informatie!