Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Uw winkelruimte verkopen of verhuren bij een specialist

Ruimte over? Verhuur of verkoop uw pand!

Soms komt het voor dat bedrijven, bijvoorbeeld door economische ontwikkelingen, moeten inkrimpen. Daardoor kunnen er kantoorpanden, winkelruimte of loodsen vrij komen te staan waar u eigenlijk niets meer mee doet. Als u ook ruimte over heeft, zoals winkelruimte, dan is het slim om die winkelruimte te verhuren en verkopen. Zo derft u in elk geval geen inkomsten. Sterker nog: u verdient aan het winkelruimte verkopen en verhuren, en houdt er geld aan over. Ideaal toch?

Onze diensten op het gebied van winkelruimte verhuren en verkopen

Maar hoe raakt u snel van uw winkelruimte af door verkoop? En op welke manier kunt u het beste huurders vinden voor uw pand, kantoorruimte of winkelruimte? Dat is simpeler dan u denkt. Gebruik een bemiddelaar als Brandt Bedrijfshuisvesting (BBH). BBH in Harderwijk is dé expert als het aankomt op winkelruimte verhuren en verkopen. Het bedrijf is jarenlang actief in de bedrijfshuisbesting, heeft veel expertise opgebouwd en een groot netwerk gecreëerd voor snelle verkoop of verhuur van winkels, bedrijfspanden en loodsen. Maar ook voor consultancy, taxaties, nieuwbouw en bedrijfsverplaatsingen kunt u goed bij BBH terecht!

Bekijk de website van BBH voor meer informatie

Wilt u snel uw winkelruimte verhuren en verkopen, tegen scherpe tarieven en een uitstekende nazorg? Bezoek de website van de makelaar en kies voor professionele begeleiding .