Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Net zo als in Wassenaar

Wassenaar staat niet alleen in Den Haag en omgeving, maar in heel Nederland bekent als een nette, prestigieuze buurt. Het is de woonplaats van veel (oud)ministers, de koning, bekende Nederlanders en andere mensen die het in algemene zin helemaal gemaakt hebben in het leven. Eén ding wat al deze mensen ook allemaal gemeen hebben is dat je aan ze kan zien dat ze uit wassenaar komen: de kleding is zorgvuldig uitgekozen en men ziet er goed verzorgd uit: de kleding is glad gestreken en het haar is goed verzorgd.

Het is natuurlijk niet puur toeval dat iedereen in Wassenaar er zo bijloopt. Het kan immers niet zo zijn dat alle mensen in Wassenaar zoveel meer tijd in hun carrière én uiterlijk steken als de rest van Den Haag of Nederland. Het geheim zit hem in stomerij wassenaar. Deze stomerij heeft een breed aanbod aan verschillende behandelingen: zo kunnen niet alleen kleren, maar ook gordijnen, beddengoed en gelegenheidskleding hier gestoomd worden en is het zelfs mogelijk om de kleding, indien nodig, te laten repareren. Dit maakt het voor de mensen in Wassenaar natuurlijk een stuk gemakkelijker om goed voor de dag te komen.

Als extra service is er nog de mogelijkheid om de spullen thuis op te halen. Zo hoeft men zelf niet meer naar de stomerij toe, maar komen zij aan huis om de spullen op te halen. Hierdoor houdt men meer tijd over om bezig te zijn met andere belangrijke zaken zoals het regeren van het land, het debatteren in de tweede of eerste kamer, het najagen van een glansrijke carrière of het runnen van een multinational.

Gelukkig zit deze stomerij niet alleen in Wassenaar, maar kan je stomerijen van stomerijpanda.nl op meer locaties in Nederland vinden, zodat Wassenaar wellicht in de toekomst van de troon gestoten zal worden als het gaat om prestige en de uiterlijke verzorging.

http://www.stomerijpanda.nl/