Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Een houten picknicktafel bestellen voor het bedrijf

Ik heb met een goed budget een leuke houten picknicktafel gekocht bij een online webshop die deze verkocht. De lente brak eindelijk aan en we wilden met alle collega’s lekker in het zonnetje zitten en daar ons brood kunnen eten. Helaas hebben we geen plek waar we dit kunnen doen. Ja, we kunnen op de stoep zitten maar dat is ook geen goede oplossing. Daarom leek het mij leuk om op zoek te gaan naar een toepasselijke oplossing.

Een leuke picknicktafel om aan te lunchen

Mijn baas had mij de taak gegeven om dus een picknicktafel van hout te bestellen voor een bepaald budget. Het budget was niet erg hoog, maar wel genoeg om een picknicktafel te scoren. Ik begon bij Marktplaats om daar voor een goedkope prijs is te kunnen vinden. Er waren wel tafels te koop, maar heel veel die niet in goede status waren. Of ze waren allemaal beschadigd, of je moest ze nog helemaal in elkaar zetten. Daar hadden we zelf geen tijd voor, dus dat was ook geen optie. Toen was mijn plan B om bij lokale winkels en bouwmarkten te kijken voor deze tafels. Deze kon ik ook niet vinden of waren veel te duur voor het budget wat ik had. Tijd van plan C, via een webshop een tafel bestellen. Gelukkig kon ik via Google snel een website vinden die gespecialiseerd was in Houten picknicktafels en meer.

Veel plezier van de aankoop

Ik heb de website goed bestudeerd en wist zeker dat ik daar de tafel moest halen. Dus ik had contact opgenomen met het bedrijf en ze zouden binnen drie werkdagen de tafel leveren. We hebben de tafel nu lekker op een klein grasveldje gezet en nu kunnen we heerlijk van het zonnetje genieten terwijl we lunchen. Ik had echt geen beter bedrijf kunnen vinden van houtenpicknicktafelkopen.nl.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het bedrijf en de producten die zij verkopen? Bekijk dan de website www.houtenpicknicktafelkopen.nl voor meer informatie. U vindt daar informatie over het assortiment, de diensten van het bedrijf en nog veel meer.