Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Onze tuin is helemaal veranderd door de Hovenier uit Veenendaal

Wij wilden graag onze gehele tuin veranderen met behulp van de hovenier uit Veenendaal. Voor een lange tijd wilde we graag een veranda in de tuin. Maar door bepaalde omstandigheden in de tuin konden we dit niet realiseren. Dus zochten we een goede hovenier die ons kon helpen om onze tuin zo te maken dat een veranda wel mogelijk was voor onze tuin. We willen hem voor de zomer in de tuin staan.

Beslissingen maken met de hovenier uit Veenendaal

Na een tijdje zoeken hadden we contact met een bekende hovenier uit de omgeving van Veenendaal. Dit bedrijf had ook de tuin van een kennis van ons gedaan en die was echt prachtig geworden. Zoiets wilden wij ook, dus vroegen we aan hun de contactgegevens van het bedrijf waar ze mee hebben gewerkt. We konden snel een afspraak inplannen om elkaar te ontmoeten en bepaalde zaken te overleggen. Tijdens de afspraak hebben we veel besproken over het plan van aanpak en bepaalde elementen die we terug wilden zien in onze tuin. Bovendien zaten we erg op één lijn en konden we goed met elkaar overweg. Daarna was het een kwestie van een datum prikken voor het verbouwen van de tuin. Dit hadden we ook snel geregeld en we konden niet wachten!

Het eindresultaat

Op de dag van de verbouwing hebben we samen met de hovenier hard gewerkt. Binnen een paar dagen hadden we alles gedaan en was onze tuin niet meer herkenbaar. Het was zelfs mooier dan we hadden bedacht! De veranda is precies wat we dachten en de nieuwe stenen staan er mooi bij. Nu kunnen we elke zomer lekker genieten op onze veranda met de Barbeque aan en nog veel meer. Dankzij Exalto Hoveniers!

Bezoek de website

Bent u benieuwd of Exalto hoveniers iets voor uw tuin kan betekenen? Of bent u nieuwsgierig naar alle diensten die zij u kunnen aanbieden? Op de website van hen vindt u meer informatie hierover en kunt u in contact komen met het bedrijf. Hopelijk zien wij u snel op de website en kunnen onze groene vingers u helpen.