Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Een goede stukadoor vinden in de omgeving van Doorn

Ik ben op zoek gegaan naar een goede stukadoor in de omgeving van Doorn. Mijn vrouw en ik wilde onze muur op een bijzondere manier laten stucen door een stukadoor, maar vele bedrijven die deden alleen maar klassiek stucen. We hadden namelijk op allerlei foto’s gezien dat er ook andere mogelijkheden daarmee zijn en zijn daar erg geïnteresseerd in geraakt. Daarom wilde we een stukadoorsbedrijf dat zulke muren kon maken.

Een bijzondere stukadoor voor ons huis

We gingen dus op zoek naar een stukadoor uit de omgeving van Doorn die voor ons een speciale manier van stucen bij ons kon doen. Maar dat bleek moeilijker dan we dachten, want vele bedrijven bleven nog bij het ouderwetse stucen. En als we een bedrijf hadden gevonden, wilde deze persoon echt een fortuin aan geld en daar hadden we het niet voor over. Dus moesten we nog verder kijken of we echt een ander bedrijf konden vinden. Gelukkig bestaat internet en konden we daar kijken. Daar vonden we Guy Munneke en zijn website. Deze zag er goed uit en hij kon de dienst die wij wilden bij hem laten uitvoeren. Dit was ideaal, dus besloten we snel een afspraak met hem te maken over eventueel een stucwerk.

Guy Munneke wist precies wat we wilden

Tijdens de afspraak met Guy Munneke had hij meteen een goed beeld geschetst wat wij precies wilde met onze muur. Hij snapte dat we iets anders wilde dan normale verf en liet ons verschillende opties bekijken. We werden verliefd op één bepaalde kleur en stuc die we nu niet meer uit ons hoofd konden krijgen. Dit kon hij makkelijk nu voor ons regelen en we plannen een datum hiervoor in. We zijn nu een paar maanden verder en we zijn erg blij met het eindresultaat. De muur maakt het huis een stuk leuker en interessanter om naar te kijken. We hadden dit echt niet zonder Guy Munneke gekund!

Contact met Guy Munneke

Wilt u ook mooi stucwerk bij u thuis? Bekijk dan de diensten van Guy Munneke via www.guymunneke.nl voor meer informatie en gegevens.