Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Taffe industriele tafels, Robuuste tafels, eiken tafels, industriele eettafel

Taffe, industrieël design

 

Bij www.taffe.nl industiële tafels worden tafels op maat gemaakt, hierbij gebruikt taffe stalen tafel onderstellen en Eiken tafelbladen of wagonplanken tafelbladen. U kunt een tafel uitkiezen tussen het online aanbod op taff.nl en deze kunt u op elke gewenste maat bestellen.

 Alle tafels van taffe worden in Nederland geproduceerd. In de werkplaats in Heemstede wordt er druk gelast, gehamerd en geslepen. Omdat de tafels in Heemstede worden geproduceerd kan de tafel geheel naar wens worden gemaakt. Van hout keuze tot onderstel. Er is bijvoorbeeld keuze tussen gietijzeren onderstellen, gemaakt van oude machine onderstellen. Of taffe tafelonderstellen gelast op maat gemaakt van kokerprofielen of buizen. Naast de gietijzeren en gelaste tafelonderstellen kan er ook gekozen worden voor de serie gelasterde tafelonderstellen. Deze tafelpoten worden door een computer gestuurde laser op maat gesneden. Alle stalen onderstellen worden behandeld met een transparante lak. 

Naast dit aanbod kan er ook gekozen worden voor een serie in hoogte verstelbare tafels. Ook wel crank tafels genoemd. Deze in hoogte verstelbare tafels zijn in hoogte te verstellen doormiddel aan een handwiel te draaien. Industriele tafel, industriele eettafel, vergadertafel

tafel. Er is een keuze van verschillende soorten tafels. Van ruig industrieel tot strak vintage. Naast de verschillende soorten stijlen is er ook een ruime keuze van verschillende tafel onderstellen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel met een wagonplanken tafelblad. Bij de in hoogte verstelbare tafelbladen kan er gekozen worden voor een lasergesneden tafelblad of een gietijzeren  onderstel. Ook kan er voor dit model gekozen worden voor een massief eiken tafelblad. Bij het eiken tafelblad kan er gekozen worden tussen licht eiken,  vergrijst eiken of gerookt eiken. Bij alle houten tafelbladen wordt het hout beschermd tegen vocht met stootvaste verf. 

Taffe, Tafels op maat

 

Niet alleen voor industriële tafels kunt u bij taffe terecht maar ook voor vintage tafels kunt u bij Taffe terecht. De Taffe tafels worden op maat gemaakt. Elke Taffe tafel wordt gemaakt met massief hout, eiken of grenen. Ook in hoogte verstelbare tafels, of cranktafels zijn in aanbod bij www.taffe.nl . De in hoogte verstelbare cranktafels kan doormiddel aan een handwiel te draaien op de gewenste hoogte te zetten. Mooi stoer met de stevige vertanding.

Taffe hout afwerking

 

De tafelbladen van Taffe industriële tafels worden volledig geschuurd en in sommige gevallen geschaafd.

Als de Taffe tafelbladen geheel geschuurd en glad zijn. Worden de wagonplanken of eikenhout afgebeits met beits om het geheel waterdicht te maken. http://www.taffe.nl/hout/

 

http://www.taffe.nl