Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Sfeer door wand-/ vloerbetegeling op maat

Wat de reden ook is, u bent toe aan een nieuwe impuls in uw huis waardoor er een betere sfeer ontstaat. Tegenwoordig is het zeer gebruikelijk om een karakteristieke sfeer aan uw interieur toe te voegen door middel van betegeling van uw vloer of wanden. Vloeren en wanden zijn in de moderne huiselijke omgeving uniek te noemen en deze keuze moet daarom goed overwogen worden. Op de website van Pand 16 staat alles op een rijtje, gesorteerd op de ruimte waar u de sfeer wilt beïnvloeden, met alle mogelijke opties, overzichtelijk gemaakt.

Verschillende vloertegels en wandtegels

Wanneer u wel eens televisieprogramma’s of tijdschriften over huizen bekijkt bent u er waarschijnlijk al achter dat en recht toe recht aan kamer niet meer van deze tijd is. Het personaliseren van een ruimte en een bepaalde sfeer creëren doet men met behulp van tegels voor vloeren en wanden. Dit zijn niet tegels zoals u kent uit de badkamer, er zijn namelijk eindeloos veel soorten vloertegels en wandtegels die een sfeer kunnen maken.

De materialen die gebruikt worden voor vloeren en wanden zijn de volgende:

Natuurstenen vloeren of wanden

Tegels van keramiek

Cementen tegels

PVC

Hierin is Natuursteen logischerwijs het beste en duurste. De tegels van keramiek en cement zijn goedkoper maar zijn relatief standaard en hebben slechts decoratieve waarde. PVC tegels zijn steeds populairder, vooral omdat er naast de uitgebreide mogelijkheden voor sfeercreatie ook praktisch veel uitgehaald wordt zoals isolatie.

Sfeercreatie met Pand 16

Specifieke informatie over deze materialen en hoe u een bepaalde sfeer creëert in uw interieur, daarvoor gaat u naar de website óf naar de showroom van Pand 16. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen uitstraling. Dit ziet u het beste in het echt, wat de reden is dat Pand 16 álle soorten tegels voor élke sfeerimpressie in de showroom heeft liggen. Om advies te krijgen over hoe u het beste in uw ruimte een sfeer kan creëren kunt u via de website contact opnemen met een van de specialisten van Pand 16, óf – en dat is aan te raden – u laat zich in het echt adviseren waarbij u zelf de tegels bekijkt van dichtbij.

 

https://www.pand16.nl/