Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Kerstboom kopen

De maand december is weer aangebroken en dat betekent dat de kerstboom weer in huis gehaald mag worden. Voor sommige is dit erg lastig. Waar begin je? Neem je dit jaar een echte kerstboom of ga je voor een kleine kunstkerstboom? Hoe verzorg je daarnaast een kerstboom? Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe je jouw natuurlijke kerstboom onderhoudt. In deze blog gaan we je aantal voorbeelden geven van kerstbomen die jij dit jaar kan aanschaffen.

Voor een mooie echte kerstboom moet je een Nordmann spar aanschaffen. De prijs en kwaliteit van de boom is heel erg goed en de boom laat geen naalden achter. Om er achter te komen of z’n echte boom nou vers is en niet al uitgedroogd moet je even goed de boom schudden. Daarnaast is de Normann sterker dan een normale spar maar geurt deze minder. Je kan er voor kiezen om een boom aan te schaffen met een kluit. Het voordeel van een kluit is dat je de boom gemakkelijk in een grote pot of mand kan stoppen zodat de boom direct stevig staat. Bovendien hoeft de boom niet de prullenbak in en kan de boom in de tuin geplant worden na de feestdagen.

Als je een speciale kerstboom standaard hebt kan je beter een kerstboom zonder kluit aanschaffen. Bij de tuincentrums zagen ze vaak de stam precies hoe jij wilt. Als je de stam in de standard zet is het belangrijk dat er voldoende water in de standard zit. Voordat je de boom in de huiskamer wilt zetten kan je de boom beter eerst even in een koele hal laten staan voordat de boom naar de woonkamer gebracht wordt.

Als laatst hebben we de kunst kerstboom. Kunstkerstbomen zijn wel iets duurder dan echte bomen maar kunst kerstbomen zijn er in alle kleuren en maten beschikbaar. Zo kan je er voor kiezen op een witte kerstboom in huis te halen en zo een winterse sfeer creëren. 

https://www.xmasdeco.nl/