Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

De hijsmiddelen van Hijswinkel

Bij de Hijswinkel vindt u verschillende hijsmiddelen, zoals takels, hijsbanden, spanbanden, palletswagens, evenaars, staalkabels, valbeveiliging, heftafels en platenklemmen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen voor de hijsmiddelen.

Hoge kwaliteit bij Hijswinkel

Bij Hijswinkel bent u verzekerd van hoge kwaliteit en veiligheid. Al onze hijsmiddelen voldoen namelijk aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid. Daarnaast testen wij zelf regelmatig de kwaliteit van onze middelen. Veiligheid gaat immers voor alles. Heeft u uw eigen hijsmiddelen, vergeet dan ook niet om deze regelmatig te laten keuren. Minimaal één keer per jaar. Voor de inspectie en keuring van uw hijsmiddelen kunt u bij ons terecht. Wij keuren uw middelen conform EKH. Na de keuring ontvangt u een uitgebreide EKH rapportage.

Kwaliteit voor een lage prijs

Wij zijn anders dan de meeste aanbieders van hijsmiddelen. Wij bieden namelijk goede kwaliteit en dat voor een lagere prijs dan onze concurrenten. Wij werken met A-merken, zodat u altijd uit kunt gaan van goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast werken wij snel; vrijwel alle hijsmiddelen kunnen binnen 24 uur worden geleverd. De kwaliteit ziet u niet alleen terug in onze apparatuur, maar ook in onze service. Wij zorgen voor goed advies, maar ook voor een gemakkelijke manier van betalen. Wij werken samen met Multisafepay, een grote provider op het gebied van betalingsafwikkeling. Hierdoor is een snelle en correcte betaling gewaarborgd.

Hulp van een specialist

Op onze website kunt u hulp krijgen van een specialist. Onze medewerkers weten alles op het gebied van hijsmiddelen en adviseren u graag over de beste producten voor uw klus. Het is gemakkelijk om contact met ons op te nemen, wij zijn namelijk bereikbaar via de mail, telefoon, maar ook via WhatsApp. Wij helpen u graag met al uw vragen. Actuele technische kennis en veiligheid staan hierbij voorop. Daarnaast publiceren wij regelmatig artikelen over veilig werken met hijsmiddelen en valbeveiliging. Wilt u meer informatie over al onze producten of wat advies inwinnen over onze service en kwaliteit? Kijk dan op onze website of meldt u aan voor onze artikelen over veilig werken. Wij zien u graag tegemoet!