Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Hoveniersbedrijf v.d. Kraats voor een mooiere tuin

Hoveniersbedrijf v.d. Kraats helpt je bij het aanbrengen van bijvoorbeeld een vleugje vrouwelijkheid in je tuin te brengen als dat jouw diepste wens is. Een vleugje roze misschien? Of een rustgevende waterval, wat wuivend gras en die speciale kleine details die je tuin net dat beetje extra geven. Stof je roze laarzen af, doe je bloemenhandschoenen aan en stap de tuin in!

Hoveniersbedrijf v.d. Kraats als je wilt uitpakken met bloemen

Als je samen met hoveniersbedrijf v.d. Kraats begint met het plannen van de lente en zomer planten en houdt van een vrouwelijke look kan je kiezen voor planten die bloeien met roze of witte bloemen. Je tuin zal er echt niet saai uitzien omdat je voor één kleur kiest. Kies voor verschillende tinten roze en planten met verschillende hoogtes en structuren. Van de vele roze tinten bloesem en pioenen in het vroege voorjaar, door naar de midzomer met roze geraniums, rozen, stokrozen, dahlia’s en fuchsia’s, tot de nazomer roze tinten van de vlambloem en de anemoon. Deze professionals laten je genieten van een tuin die overspoeld wordt door de meest meisjesachtige bloemen van allemaal.

Oude schuur pimpen

Heb je een oude schuur of tuinhuis in je tuin of misschien wel het budget voor een nieuw exemplaar? Zo ja, wat dacht je van het toevoegen van een onmiskenbare vrouwelijke touch aan het huis? Er is niet veel voor nodig om zelfs het kleinste schuurtje om te toveren in een oase van vrouwelijkheid. Schilder het in roze- en lichtgroene tinten, misschien voor donkerroze aan de buitenkant en lichtroze op de deuren en kozijnen voor het contrast. Voor je het weet zal je schuur je tuin er super stijlvol en erg vrouwelijk laten uitzien.

Een doorgang naar een andere wereld

Er is niets heerlijker dan een pergola of boog vol bloemen. Hoveniersbedrijf v.d. Kraats kan verschillende bogen in de tuin plaatsen, van vrijstaande bogen tot lange overdekte wandelpaden. Ze kunnen een bestaande pergola met klimplanten opfleuren. De zoete geur van jasmijn, kamperfoelie, de romantiek van blauwe regen en de tapijten van bloemen die je krijgt met de juiste variëteit aan clematis betekent dat je al snel een magische boog hebt die toegang biedt naar een andere wereld.

Ik hoop dat je hebt genoten van dit inkijkje in een zeer speciaal thema voor een tuin en dat je enkele ideetjes hebt opgedaan om ook van jouw tuin iets magisch te laten maken door mensen die er kijk op hebben. Neem gerust contact met ze op om jouw specifieke ideeën te bespreken.