Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Het lamelparket

Bax Houthandel is waarschijnlijk de grootste specialist in vloeren leggen in de omgeving van Ede, Veenendaal en Rhenen, dus ook voor het lamelparket! Een lamelparket is een populaire vloersoort die door veel Nederlanders bij ons besteld wordt, omdat het een praktische en functionele vloer is. We weten vrij zeker dat de prijs er niets mee te maken heeft, wie zou er in hemelsnaam korten op de prijs van de vloer, het belangrijkste aspect van een huis? Na een verhuizing is de vloer altijd hetgeen wat trouw blijft aan het huis, en er gewoon in blijft zitten. Zo ook met een lamelparket. Het lamelparket van Baxhouthandel komt uit onze eigen productie, het is het vloer type van deze tijd, maar alleen wanneer het gemaakt is van multiplex. Multiplex is een lamelparketsoort die stabiel en geschikt voor vloerverwarming is.

Het lamelparket van Baxhouthandel

Bij Baxhouthandel bieden we twee soorten lamelparket aan, die uit onze eigen productie komen en in onze eigen fabriek geproduceerd worden. Ten eerste bieden wij het budget lamelparket aan van 14 mm dik die tot een breedte kan gaan van 21 cm. Ten tweede bieden we ook nog het multiplank lamelparket aan, die ook wel bekend staat als de duoplank. Dit lamelparket van Baxhouthandel is 19 mm dik en kan wel tot een breedte gaan van 35 cm! Wilt u nou weten welke vloer het meest geschikt is voor jouw woning? Op de website van Baxhouthandel kan je vrij gemakkelijk ons stappenplan lamelparket volgen. Per onderdeel kan je dan een keuze maken, waardoor jouw vloer uiteindelijk veel duidelijker wordt. Maar laten we het nu hebben over ons budget lamelparket. Deze is opgebouwd uit 2,5 mm hard hout op 12 mm multiplex. Dit zorgt voor een mooie kwaliteit waar je niet te veel voor moet betalen.

Wat is een multiplank lamelparket?

Tot slot hebben we nog het mulitplank lamelparket. Dit lamelparket heeft een hogere kwaliteit omdat we het produceren met een totale dikte van 19 mm, waarvan 4 mm in de toplaag zit en de resterende 15 mm in de multiplex. Dit zorgt voor een uitzonderlijk stevig lamelparket.