Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Gezondheid van kinderen

Wat we steeds vaker zien verschijnen in tuinen bij mensen in onze wijk zijn trampolines. Je hebt hier natuurlijk wel een aardige tuin voor nodig, maar de meeste mensen in Nederland beschikken hier wel over wanneer zij aan kinderen gaan beginnen. Een trampoline is namelijk bij uitstek geschikt voor de kleine mensjes onder ons. Daarnaast is het ook nog een heel gemakkelijk om een trampoline in je tuin te plaatsen. Voor de veiligheid kun je ook kiezen voor een trampoline met veiligheidsnet. Wanneer kinderen niet regelmatig op een trampoline springen of net beginnen aan het trampoline springen, kan het soms een gevaar zijn dat ze niet goed opletten en van de trampoline afvallen. Het eerder genoemde veiligheidsnet beschermt de kinderen voor deze valpartijen.

 

Want kinderen vinden het springen op een trampoline vaak helemaal geweldig en ze kunnen er dan ook uren zoet mee zijn. Een kind kan er lekker alleen op springen en zichzelf kunstjes leren zoals een radslag op de trampoline of een salto maken. Daarnaast is het ook erg leuk voor kinderen om samen op de trampoline te springen, denk hierbij eens aan de buurjongens en buurmeisjes, maar ook vriendinnetjes en vriendjes en natuurlijk neefjes en nichtjes die op bezoek komen.

 

Daarnaast zorgt de trampoline er ook voor dat de kinderen genoeg blijven bewegen, dit is namelijk erg belangrijk voor de ontwikkeling en de groei van een kind. Kinderen barsten namelijk van de energie, vooral als zij de hele dag op school hebben doorgebracht. Daarnaast kunnen kinderen zich ook een stuk beter concentreren op hun schoolwerk wanneer ze dagelijks een paar uur bewegen. Helaas zijn er veel kinderen die juist veel te weinig bewegen en ook een slecht eetpatroon hebben aangeleerd van hun ouders. Zo heeft een op de acht kinderen last van overgewicht en heeft zelfs een op de twaalf kinderen te maken met de diagnose van obesitas.

https://www.trampolines.nl