Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Dozenhal de beste groothandel

Voor kartonnen dozen bent u bij www.dozenhal.nl Op het juiste adres. Allerlei verschillende soorten kartonnen dozen Met gemiddeld 2.500 verschillende afmetingen, zit hetgeen wat u zoekt er sowieso tussen. Er wordt gewerkt met golfkarton waardoor het voor u mogelijk is om tussen verschillende diktes te kiezen, zo is dubbel golfkarton wat steviger dan enkel golfkarton. 

Ruim aanbod aan diverse soorten kartonnen dozen

Bij www.dozenhal.nl blijft het aanbod niet alleen bij de standaard kartonnen dozen zoals u ze kent, ze hebben namelijk aan van alles gedacht.

Er zijn bijvoorbeeld gebruikte dozen voor als u opzoek bent naar iets milieuvriendelijk,

Tevens is er de mogelijkheid om kartonnen dozen te laten bedrukken met logo’s of merken, dit kan ideaal zijn voor bedrijven. Verder beschikken ze over Tabaksdozen (extra stevige kartonnen dozen), nieuwe dozen en een ruim aanbod aan benodigde verpakkingsmaterialen zoals tape dispensers, folies en zakken, verzendverpakkingen en meer.

Duurzaam alternatief

De webshop is zeer milieubewust en handelt hier ook naar. Wist je namelijk dat een ton herbruikbaar golfkarton meer dan 20.000 liter water, 2.026km aan vrachtwagen brandstof bespaart?  “Groene dozen” zijn kartonnen dozen die nog in goede staat zijn en dus prima hergebruikt kunnen worden. Mocht u dit nu een goed initiatief vinden, en heeft u meer dan 10 pallets aan kartonnen dozen staan waar u niets mee doet, dan kunt u www.dozenhal.nl contacteren. Zij kopen de dozen van u over. 

Uitstekende service

Het is zeer eenvoudig, u zoekt door de voorraad naar wat u wenst te kopen dan ontvangt u binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte in uw mail en kunt u hiermee akkoord gaan. Bij grotere afnames is er altijd mogelijkheid voor flinke aanbiedingen waarbij u voor zowel kartonnen dozen als verpakkingsmateriaal scherpe korting krijgt.

Door eigen transport is het mogelijk om uw bestelling de volgende dag al geleverd te hebben. Mocht je nog twijfel hebben over deze webshop dan wil ik je graag wijzen op het feit dat hun reviews van klanten er niet om liegen, Met 258 recensies en een gemiddelde score van een 8.7 scoren ze erg hoog.