Pakhuis Roosendaal
Image default
Woning en Tuin

Veiligheid voorop met PKVW

Wanneer je een slotenmaker Den Haag wil inhuren kies dan voor een die de PKVW Haaglanden heeft. Zo kun je er zeker van zijn dat veiligheid voorop staat en dat alles netjes volgens de regels wordt gedaan.

PKVW is het keurmerk dat de politie in Den Haag afgeeft aan bedrijven die aan hun strenge regels en eisen voldoen. De beste slotenmakers in Den Haag hebben dan ook allemaal deze keurmerk en hun werknemers volgen geregeld cursussen om bijgeschoold te worden over de nieuwste ontwikkelingen. PKVW is een afkorting voor Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het heeft dus alles met het beveiligen en veilig wonen te maken.

Zo heeft een slotenmaker Den Haag met PKVW sloten dat aan strenge eisen voldoen. Het is voor inbrekers haast onmogelijk om door zo een slot te komen en als het hun al lukt duurt het veel te lang. De inbrekers kunnen bovendien de sticker met PKVW zien en weten dat de woning van goede sloten is voorzien. De sticker alleen is al een afschrikmiddel en goed voor de veiligheid.

Wil je meer leren over de PKVW en welke slotenmakers het allemaal hebben? Lees dan verdere op een van de onderstaande websites.