Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

De veelzijdige schuifpuien van Schipper in Ede

Een schuifpui heeft een aantal voordelen ten opzichte van een deur. Zo is er geen deur die open of dicht kan waaien. Daarnaast hoeft u in uw tuin geen rekening te houden met een openslaande deur. Zeker bij een kleine tuin is dat een groot voordeel. Nog meer voordelen heeft u door het grotere glasoppervlak. Hierdoor lijkt de kamer groter en heeft u meer licht in huis. Schuifpuien hebben een slechte naam met betrekking tot de veiligheid, tegenwoordig hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. De moderne schuifpui voldoet namelijk aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2.

Bij Schipper kunt u terecht voor een schuifpui die u volledig is afgestemd op uw wensen. Deze schuifpuien zijn standaard voorzien van HR++ glas maar ook HR+++ triple glas behoort tot de mogelijkheden.

De aluminium schuifpui

Schipper in Ede is één van de weinige fabrikanten die aluminium schuifpuien produceren. Door het gebruik van het lichte en sterke aluminium is er voor uw schuifpui veel mogelijk. U kunt kiezen uit een groot aantal typen schuifpuien in vrijwel iedere RAL-kleur.

Een voordeel van een aluminium schuifpui is dat deze onderhoudsarm is. Door het aanbrengen van de kleur-poedercoating hoeft u de schuifpui niet te schilderen. Een ander voordeel is dat door het lichte materiaal een aluminium schuifpui soepeler te bedienen is.

De montage van uw schuifpui kunt u gerust aan de monteurs van Schipper overlaten. Binnen één dag is uw schuifpui gemonteerd door ervaren monteurs. Hierbij wordt de rommel opgeruimd en uw oude kozijn afgevoerd.

De harmonica schuifpui

Met een harmonica schuifpui kunt u een groter oppervlak openen. Harmonica schuifpuien staan ook wel bekend als vouwdeuren of vouwwanden. Bij Schipper heeft u met de harmonica schuifpuien veel mogelijkheden. Van een overkapping met glaswanden tot ongeïsoleerde vouwwanden. Bij Schipper krijgt u een oplossing naar uw wensen.

De harmonica schuifpuien van Schipper Ede zijn van aluminium of kunststof. Door deze materialen heeft u met een eenmalige investering een schuifpui die een leven lang meegaat. Bovendien zijn zowel kunststof als aluminium materialen die onderhoudsarm zijn.

Ga gerust eens naar de showroom van Schipper in Ede om te kijken naar de vele mogelijkheden.