Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

De mooiste eiken vloeren van het land vindt u hier!

Bent u op zoek naar sterke en mooie eiken vloeren voor een goede prijs? Dan is bij deze uw zoektocht beëindigd, want Bax Houthandel is de specialist in het maken en vervoeren van allerlei verschillende houten vloeren. Wij hebben een groot en breed assortiment waar u uit kan kiezen. Bovendien kunnen wij u ook goed adviseren met elke vloer het beste bij u in huis past. Laat u overtuigen door de experts van Bax Houthandel.

Van eiken vloeren tot meerdere houten vloeren

Bij Bax Houthandel heeft u de keuze uit allerlei soorten houten vloeren, maar in eiken vloeren zijn zij echt de specialist in. Met jarenlange ervaring en vakmanschap weten wij precies hoe een eiken vloer in elkaar zit en hoe deze verzorgt moet worden. Nu denkt u vast, waarom moet een vloer ‘verzorgt’ worden. Wij bedoelen hiermee dat een houten vloer in principe leeft. Het ademt zuurstof met ons mee. Als u een houten vloer niet op de juiste manier verzorgd, dan kan het zijn dat uw lelijke gaten in uw vloer kan krijgen of juist scheuren. Om dit te voorkomen hebben wij voor u spullen beschikbaar die u nodig heeft om uw vloer optimaal te kunnen verzorgen. Let op! Deze spullen kosten wel een extra bijdrage als u een product van ons koopt, maar dan weet u zeker dat uw vloer niet beschadigd zal raken.

Bax Houthandel

Sinds 1960 is Bax Houthandel al bezig om de specialist te worden in het maken en vervoeren van houten vloeren. Wij willen laten zien dat met echt vakmanschap prachtige resultaten worden neergezet. Bovendien regelen wij ook onze eigen transport, dus als u iets besteld, dan krijgt u de vloer vers van de pers bij u in huis. U krijgt daar bovenop nog een garantie van een paar jaar om zeker te weten dat uw vloer top kwaliteit blijft.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het bedrijf van Bax Houthandel of over de producten die zij produceren? Bekijk dan de website van Bax Houthandel via www.baxhouthandel.com voor meer informatie.