Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Bel loodgieter-leeuwarden.nl voor een spoedgeval

Loodgieter-leeuwarden.nl is uw loodgieter als u op zoek bent naar een loodgieter die vierentwintig uur, zeven dagen in de week bereikbaar is. Dit is erg handig als een spoedgeval, zoals bijvoorbeeld een lekkage of een defecte cv ketel, zich voordoet in uw woning. Met onze spoedservice hoeft u zich nooit zorgen te maken want wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem op te lossen. Zo hoeft u niet dagenlang met een lekkage of een niet werkende cv-installatie te zitten.

Andere diensten van loodgieter-leeuwarden.nl

Naast spoedklussen bent u ook bij loodgieter-leeuwarden.nl aan het juiste adres voor diverse andere diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van een nieuwe badkamer. Wij begrijpen als geen ander dat u na een bepaalde tijd uitgekeken bent op uw huidige badkamer. Daarom kunt u snel en eenvoudig uw huidige badkamer omruilen voor een modernere en nieuwere badkamer. Onze vakspecialisten weten precies waar zij mee bezig zijn en zorgen er dan ook voor dat wij de leidingen ver- of aanleggen. Het nauwkeurig uitvoeren van dit klusje is van zeer groot belang omdat u anders het risico loopt op één of meerdere lekkages. Naast de ‘gewone’ waterleidingen zorgen wij er ook voor dat de afvoerleiding juist wordt geplaatst. Ditzelfde geld ook voor het aanleggen van sanitair. Wij koppelen de afvoer en leggen de leidingen weer juist aan. Dit voorkomt lekkages én een vervelende rioollucht in uw badkamer. Hierbij zorgen wij er ook direct voor dat wanneer wij nieuw sanitair plaatsen ook het oude sanitair uit uw badkamer verwijderen. Dit doen wij zorgvuldig en voorzichtig zodat schade aan leidingen worden voorkomen.

CV onderhoud en installatie

Ook kunt u bij Loodgieter Leeuwarden terecht voor het onderhouden en installeren van uw CV ketel. Onderhoud van uw cv wordt aangeraden om ieder jaar of zelfs twee keer per jaar te laten doen. Het laatste wordt vooral aangeraden bij cv-ketels die al wat ouder zijn zodat eventuele complicaties op tijd opgemerkt worden. Naast dat het beter is voor uw eigen veiligheid, kunt u ook nog eens goed besparen op stookkosten – vooral met een nieuwere cv-ketel.