Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard?

Bent u op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Heerhugowaard? Dat komt goed uit! De Noord-Hollandse Tuinman is tot uw dienst. Wij zijn een hoveniersbedrijf dat actief is in Noord Holland, we werken zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, denk hier aan kleine bedrijfstuinen die ook onderhouden moeten worden. Welke dingen kan ik allemaal voor uw doen? Ik kan ingeschakeld worden voor dingen zoals tuinonderhoud, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinrenovatie. Ik vind alle vormen van werken met tuinen leuk, van een complete renovatie omdat de tuin er écht aan toe is tot een klein onderhoud om alles een beetje bij te punten. Zo kunt u lekker genieten van een tuin die er prachtig en mooi verzorgd uit ziet.

Wie is De Noord-Hollandse Tuinman?

Ik heb nu veel verteld over wat ik doe, maar wie is de hovenier in Heerhugowaard eigenlijk? Laat ik mezelf voorstellen: mijn naam is Gert-Jan Klercq, en ik ben zowel in hart als in nieren hovenier. Wanneer ik bij u te werk ga, zal ik een ‘levende’ tuin creëren. Dat klinkt misschien raar, een tuin bevat planten en is daarom per definitie levend, toch? Echter, een tuin die in mijn optiek ‘leeft’, mag niet te chaotisch zijn, moet juist voor rust zorgen. Zo’n tuin is een plek waar u kunt ontspannen en genieten van de natuur, ieder jaar en elk seizoen weer opnieuw. Het doel dat ik voor ogen heb, wanneer ik aan het werk ga in uw tuin, is harmonie creëren tussen de mens, het dier en de planten in de tuin. Respect voor alles wat leeft in de tuin is het uitgangspunt waar ik naartoe werk.

Wij zijn een no-nonsense hoveniersbedrijf

Je zou het niet denken, maar eigenlijk is de Noord Hollandse Tuinman een klein hoveniersbedrijf, en daar is bewust voor gekozen. Ik hecht namelijk heel veel waarde aan contact met klanten dat persoonlijk en informeel kan verlopen, de drempel moet zo laag mogelijk gehouden worden. Ik werk namelijk omdat ik een passie voor tuinen en hovenierswerk heb, niet alleen omdat ik geld wil verdienen, en dat merk je.