Pakhuis Roosendaal
Image default
Home / Moving and Relocating

Laat jouw lederen voorwerp weer glanzen

Schoenen, tassen, riemen, slippers, banken, stoelen en ga zo maar door; er worden steeds meer producten gemaakt van leer. Het onderhouden van het lederen oppervlak is om die reden zeer belangrijk, want leer kan heel lang mee gaat. Mits je het dus goed onderhoudt. Ook gaaf aan leer is dat je het in verschillende kleuren kan verven, zodat jouw tas er weer zo goed als nieuw uitziet.

Del Leerverfwinkel weet als geen ander hoe er omgegaan moet worden met leer en biedt daarom leerproducten van hoge kwaliteit. Niet alleen hebben wij een breed assortiment aan angelus leerverf, maar ook tonen wij je verschillende producten die je kan gebruiken voor de voor- en nabehandeling in het schilderproces. Voordat je namelijk aan het verven van de schoen, de leren tas verven of ander lederen voorwerp verven kan beginnen, moet het leer behandeld worden met aceton of andere preparer. Hiermee prepareer je het oppervlak voor het leder verven, zodat de verf beter zal binden aan het leer en jij langer kan genieten van een gloednieuwe schoen, tas of riem! Ook ben je nog niet klaar met het lederen voorwerp na het schilderen, want voor het bereiken van een optimaal resultaat moet je het leer nog nabehandelen. Dit kun je doen met een finisher van De Leerverfwinkel, die ervoor zorgt dat jouw schoen meer zal glanzen of je tas juist matter lijkt. Kies voor een laag van glitters voor de extra touch.

Zou je graag een uitgebreider advies willen ontvangen over jouw lederen voorwerp? Weet jij niet precies welke kleur je zou willen gebruiken voor het verven van jouw riem of twijfel je over het effect van de finisher? Stel dan gerust je vraag aan De Leerverfwinkel! Wij helpen je graag wanneer het aankomt op advies over lederen producten en denken met je mee over de juiste oplossing.

https://www.deleerverfwinkel.nl/