Pakhuis Roosendaal
Home / Moving and Relocating

Kalk aanslag voorkomen met een waterontharder

Wee weten allemaal hoe Hardnekkige kalk-aanslag is richt veel schade aan huishoudelijke apparaten en dit leidt vervolgens tot onnodige kosten of hoge onderhouds kosten. Met behulp van een waterontharder verdwijnt alle oude kalk aanslag aan je douche knop, badkamer kraan en keuken kraan, en in de zink en nieuwe wordt voorkomen.

In dit artikelen besteden we aandacht aan het voorkomen van kalk aanslag.

De oplossing tegen kalk aanslag

Een goede waterontharder is de ideale oplossing tegen kalk aanslag. Het voorkomt hinderlijke schade door kalk-aanslag aan huishoudelijke apparaten zoals vaatwasser en wasmachine waardoor u onderhoudskosten, reparatie- en vervangingskosten bespaart. Het houdt uw badkamer en zink fris en mooie glimmend en u bespaart flink op de hoge energie- en water rekeningen. De beste water ontharders verbruiken geen energie bij het verwijderen van kalk aanslag hierdoor bespaart u weer enkele honderden euro’s aan energiekosten. 

De meeste mensen besteden veel geld aan het inrichten van hun badkamer omdat niets zo fijn is als een heerlijke douche of bad na een lange en vermoeide dag. Het heel storend als kalkaanslag die door hard water in de badkamer achterblijft op de vloertegels, de wasbak en uw douchecabine verpesten. Wat je kan doe om dit te voorkomen is een water ontharden aanschaffen. Maar heb je dat nog niet dan kun je telkens na het douchen de badkamer, douche knoppen goed droog wrijven. Maar na een lange vermoeide dag is dit vreselijk daarom biedt een water ontharder een permanente oplossing tegen kalk aanslag.